pauline

Pauline’s week: Boys update

Terwijl je dit leest, zit ik lekker met mijn mannen in Zeeland. Even een weekje quality time aan de kust. Alle clichés zijn waar, wat gaat de tijd snel. Tommie is al 5 maanden en Merlijn gaat richting de 3. Ik voel me nu echt een gezin als ik met een volgeladen auto naar ons vakantieadres rijd. Luiers, flesjes en heel veel eten mee. Bijzonder om te zien hoe makkelijk ons dit afgaat. Voordat Tommie er was, maakte ik me oprecht wel eens zorgen of ik dit wel aankon. Maar die zorgen waren voor niks want Tommie rolt gewoon lekker mee in ons leven. In deze blog vertel ik wat meer over hoe het nu gaat en laat ik jullie zien wat ik allemaal deed.

Hoe gaat het met team no sleep?

merlijn viggo

Ik vind deze fase met Merlijn zo leuk. Hij praat heel veel en is echt op ontdekkingstocht. Momenteel is hij heel erg met kleding bezig: “Mama heb jij mooie jurk aan?, Mama heb jij romper aan?, Ik heb tijgershirt” Het is zo’n vrolijk en makkelijk kind. Ok, hij slaapt nog steeds niet goed en hij eet ook niet fantastisch, maar daaromheen gaat het echt heel goed. Je kan hem overal mee naar toenemen en is gewoon heel blij.

tommie mees

Tommie daarentegen eet en slaapt wel goed. Het is echt een klein vreetzakje haha. Hij krijgt nog steeds 5 flessen (210 ml) en ook een groente- en fruithap en alles gaat op. Ik moet elke keer wennen hoe snel zijn ontwikkeling gaat. Omdat het bij Merlijn door zijn vroeggeboorte wat langer duurde, vind ik het nu zo snel gaan. Hij kan gewoon al rollen. Proud mama hier.

merlijn

Ze zijn ook heel erg gericht op elkaar. Merlijn is heel lief (meestal dan) voor zijn broertje en Tommie vindt dat heel leuk. Hij gaat keihard lachen als Merlijn bovenop hem duikt. Zo leuk om te zien! Ik geniet hier zo van.

@ work

lindenhoff

We hadden een meeting bij de Lindenhoff. Dit is zo’n fantastische plek. Je kan hier lunchen, koffie drinken, dieren bekijken, spelen en fantastische producten kopen in de Marché.

loetje

Daarna reden we door naar Loetje aan de Amstel (zo’n leuk plekje aan het water) voor een brainstorm sessie met onze PA Celeste. We hebben weer heel veel leuke dingen bedacht.

Shoot

fruit

Annika en ik hadden weer een shoot voor ons nieuwe project. Het wordt zo gaaf allemaal.

annika

Sneak Peek! We probeerden wat nieuws uit qua fotografie en dat heeft heel goed uitgepakt.

bakken gaat mis

En yes hier gaat ook wel eens wat mis. Bijna altijd bij het bakken trouwens. Hier klapte de bodem eruit. Gelukkig heb ik het meeste beslag nog op kunnen vegen van het aanrecht en hoefde ik niet opnieuw aan de slag.

At the beach

tommie

Ik ben nu dus zo’n moeder geworden die om 9.oo op het strand zit. Van team uitslapen naar vroeg uit de veren. En dat was maar goed ook, want daarna stond alles vast. Ik haat blote voeten trouwens, alleen die van mijn kinderen kan ik handelen.

tijn

Ik zou bijna denken dat ik weer zwanger ben, steeds misselijk, hoofdpijn en zin in kroketten. Maar nee dat is gelukkig niet zo.

Eindelijk nieuw haar

pauline

Na ruim een half jaar ging ik eindelijk weer eens naar de kapper. Even een stuk eraf en flink wat verf erin. Ik heb gelukkig nog geen grijze haren, maar de kleur mocht wel even opgefrist worden. Heel blij mee.

kraantje lek

We sloten het weekend af bij Kraantje Lek. Dat is een pannenkoekenhuis met een grote speeltuin en Merlijn vindt het daar fantastisch.

kraantje

Met een extra koffietje voor mij want Tommie was niet zo lekker dus die was de hele nacht aan het spoken geweest. Echt bijzonder om te zien hoe je kan overleven op weinig slaap.

Deze week zit ik dus lekker in Zeeland. Maar die foto’s zal ik jullie in een volgend dagboekje laten zien.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in