Menu
IMG_4896.jpg

Annika’s week: Leuke uitstapjes met de peuter

Deze week was een week met veel eerste keren. Ik ging voor het eerst alleen met Lasse naar het strand. Best spannend, want het is nogal een inspanning om met je hele hebben en houwen naar het strand te gaan en ook nog een drukke peuter in de gaten te houden. Ook gingen we voor het eerst met Lasse naar de bioscoop. Ik was van tevoren bang dat hij het niet vol zou houden en halverwege de film zou vragen of er wat anders op mag. Dat doet ‘ie thuis namelijk altijd, haha. Ben je benieuwd hoe ons eerste familiebezoekje aan de bios bevallen is? Lees dan snel verder.

Iets te vieren!

We hebben iets te vieren, want we mogen onze trouwringen ophalen. Weer een leuk en bijzonder moment in de aanloop naar onze grote dag. We proberen van elk moment een feestje te maken, dus we kopen een lekker ijsje bij Chocolaterie Pierre om het te vieren. En we zijn dolblij met onze ringen. Ik kan niet wachten om de ring te gaan dragen, maar daarvoor moet ik echt nog wat geduld hebben.

IJskoffie

We gaan op de laatste zondag voor de scholen weer beginnen naar het strand. En dat is heel fijn, want het is totaal niet druk. We gaan zitten bij één van onze favoriete strandtenten, Tent6. Ik bestel een ijskoffie en die valt goed in de smaak. Eindelijk een ijskoffie waar niet een hoop suiker en siroop aan is toegevoegd. Precies zoals ik het lekker vind.

Met de peuter naar het strand

Op mijn vrije dag met Lasse ga ik met hem naar ‘T Wed. Dit is een duinmeer in de Kennemer Duinen. Ik vind het altijd leuk om dingen met Lasse te ondernemen, maar soms ook een uitdaging. Het begint soms al voor we de deur uit gaan. Dit keer wilde meneertje liever thuis tv kijken, dus ik moest hem even overhalen om mee naar het strand te gaan. En ik weet zeker dat hij het fantastisch vind daar, dus het was even een struggle.   Bepakt en bezakt, want pff wat heb je toch veel spullen nodig voor het strand, gaan we naar ‘T Wed. Ik rij nog een keer verkeerd (zoals altijd), maar eenmaal aangekomen is het hardstikke leuk. Het duinmeertje loopt heel langzaam af, wat dus ideaal is voor kleine kindjes. Lasse is niet uit het water te krijgen en geniet er volop van. En ik dus ook!

Dat we daarna tijdens het broodje eten te maken krijgen met een wespenplaag, Lasse ineens boven op een hoge klimtoren staat en het zweet me daardoor uitbreekt, vergeten we gewoon even 😉 Het was een heerlijk dagje!

Shoot!

Op zaterdag moet ik aan de bak, want Pauline en ik hebben een shoot voor ons project. Ik zat al om half 9 bij de kapper (KnippenDuss) om mijn haren in de krul te laten zetten. Zo fijn, ik wou dat dit iedere dag kon. Mijn make-up doe ik zelf. Daarna shooten we bij restaurant de Ripper in Haarlem, een hele toffe en kleurrijke locatie.

Naar de film

Het regent, dus we besluiten voor het eerst met Lasse naar de bioscoop te gaan. Er zijn nog niet heel veel films om uit te kiezen, want de meeste kinderfilms vereisen toch een minimale leeftijd van 6 jaar. Maar we gaan naar de film Ella Bella Bingo, geschikt voor alle leeftijden. Lasse mag een kinderbox met popcorn en appelsap bestellen en kijkt de hele film ademloos naar het scherm. Hij heeft net als ik zijn snacks al op voor de film begint, haha. Het is een hele leuke en geschikte film. Niet teveel harde geluiden en een leuk verhaal. Lasse vond het heel erg leuk!

Lunchtime

Daarna gaan we gezellig lunchen bij Frenchie. Ik bestel een eggmuffin en Chris gaat voor de Pastrami sandwich. Superlekker! Lasse stort intussen in van vermoeidheid, dus na een koffie is het tijd om naar huis te gaan. Bij het avondeten zegt Lasse: Ik had een hele goede dag vandaag! Zo lief!

Next week

De komende weken is het weer iets rustiger bij UPK headquarters. Het meeste werk voor ons project zit er op en we gaan het snel met je delen. Spannend! Er staat wel weer een kookdag op de planning en ik moet even vooruit werken voor de vakantie. We gaan een weekje naar Brabant namelijk, zin in!

Heb jij nog leuke plannen? En heb je van de zomer kunnen genieten?

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan