Menu
IMG_4474.jpg

Annika’s week: Peuterpuberteit, druk met shooten en interieur update

Yes, het is weer tijd voor een dagboekje van mijn hand. Sinds Pauline met verlof is delen we om en om een dagboekje op de site en dat vind ik echt heel leuk. Ik krijg iedere week leuke reacties van jullie op mijn dagboekjes, en dat vind ik fijn om te zien. Ik heb een leuke, maar drukke week achter de rug. Zoals jullie misschien al gehoord hebben zijn Pauline en ik druk bezig achter de schermen met een tof project. We zullen er heel snel meer over delen. Maar het houdt in ieder geval in dat we heel veel shoots hebben en dat is altijd wel even aanpoten. Daarnaast komen er ook weer hele leuke samenwerkingen aan, dus genoeg te doen!

Peuterpuberteit?

Een tijdje terug heb ik Lasse zijn kamertje geschilderd en wat aanpassingen gedaan. Het was nog niet helemaal af, dus ik heb nog wat accessoires aangeschaft. We hebben een hemeltje van Meyco boven zijn bed gehangen en een bamboe spiegeltje aan de wand. Ook de tekenrol van Handles & more is nieuw. Helaas heeft het hemeltje een korte levensduur gehad, na 2 dagen had Lasse het hemeltje van het plafond getrokken. Inclusief schroef en beslag. Lasse is een beetje aan het puberen en is nogal van het uitdagen de laatste tijd. Dus ook dingen kapot maken en omgooien. Het is elke keer weer een verrassing wat ik aantref op zijn kamer. Is dit herkenbaar? Of blijven bij andere kindjes de meubels wel keurig op zijn plek staan?

Naar de kapper

Ik ging sinds tijden weer naar de kapper. En zo toevallig, Pauline had ook een afspraak op dezelfde dag. Dus we kwamen elkaar gezellig tegen bij de kapper. Ik ga al jaren naar Knippenduss, mijn favoriete salon! Femke weet als geen ander welke kleur bij mij past en het is gewoon ook altijd erg gezellig. Ik ben erg blij met het resultaat, weer iets donkerder en alleen de puntjes eraf. Ik probeer het zo lang mogelijk te laten groeien voor de bruiloft volgend jaar.

Op zoek naar props

Omdat Pauline en ik zoveel aan het shooten zijn ga ik altijd weer op zoek naar nieuwe props. Die haal ik overal en nergens vandaan. Bij leuke woonwinkels, maar dus ook bij de kringloop. Zolder023 is een nieuwe, grote kringloop in Haarlem. Ik ben er dit keer niet geslaagd, maar ze hadden wel heel veel leuke spullen en de winkel was erg netjes en overzichtelijk.

Kraantje Lek

Op mijn mamadag met Lasse probeer ik vaak er even op uit te gaan. Dit keer gingen we naar Kraantje Lek. Een heel leuk pannenkoekenrestaurant in Overveen met een speeltuin. Ik vind het superleuk om dit soort dingen te ondernemen met Lasse. Ook wel pittig hoor. Tijdens het eten moest ik de wespen van ons afslaan en tijdens het spelen had Lasse nog een plasongelukje, dus echt rustig aan doen is er nooit bij op deze dagen. Maar dat maakt helemaal niet uit, dat uitrusten komt later wel weer. Kraantje Lek is echt een aanrader als je in de buurt bent. De speeltuin is leuk voor jong en oud en het ligt midden tussen de bossen en duinen.

BBQ tafel is af

Ik had Chris een bbq tafel gegeven voor vaderdag. Ik heb ontzettend veel vragen gekregen over waar ik de tafel besteld heb. Ik heb hem via Jan op Marktplaatst. Als je bbq tafel intikt, kom je het vanzelf tegen. De tafel was onbehandeld, dus er moest nog een likje verf tegen aan. Ik heb de tafel zwart geschilder, omdat onze schuur en hek ook zwart zijn. Ik ben nog een beetje bezig met de accessoires, maar ik vind het er nu al superleuk uitzien. En Chris is er ook helemaal happy mee.

Komende week

De komende week wordt ook weer een drukke week die in het teken staat van ons project. Maar er is ook tijd voor ontspanning. We gaan een weekendje mee naar Vlissingen met Pauline, Maurits en de boys. Ik kijk er enorm naar uit en de weersvoorspellingen zien er ook goed uit, dus megaveel zin in!

Heb jij nog leuke dingen op de planning staan de komende week?

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan