Menu
IMG_4627.jpg

Annika’s week: Ik ben hier niet voor gemaakt

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Ik ben niet gemaakt voor deze hoge temperaturen. Sommige mensen vinden het heerlijk, maar ik kan er niet echt van genieten. Afgelopen week stond in het teken van de hittegolf in Nederland. Ik kan helaas niet zo goed tegen de warmte. Ik word er moe van, maar ook een beetje slapjes. Dus ik zit voornamelijk binnen met de airco aan. Die niet echt top werkt, maar gelukkig wel iets.

Ondanks de hitte had ik een heerlijk weekend in Zeeland met Pauline en de mannen. We verbleven in Vlissingen in een superleuk huisje vlakbij het strand. Pauline zal er volgende week alles over vertellen. Kij je weer mee naar mijn week?

Middagje Haarlem

Samen met Chris en Lasse gingen we even Haarlem in. Ik had een oogmeting staan bij Ace & Tate. Ik draag bijna altijd lenzen, maar heel af en toe wil ik een bril dragen. Dan zijn mijn ogen gevoelig of heb ik gewoon even geen zin in lenzen. Aangezien mijn huidige bril superoud is, is het hoog tijd voor een nieuw exemplaar. Ik denk dat ik voor dit model ga. Helaas had ik niet de tijd om uitgebreid te kijken, omdat Lasse mee was. Volgende keer maar even alleen gaan kijken.

Daarna gingen we lekker op het terras zitten bij ML. En daar bestelde ik dit heerlijke taartje. Yum!

Mamadag

Op mijn mamadag gingen Lasse en ik weer de stad in. Ik had nog wat nieuwe t-shirtjes nodig voor hem. Hij groeit zo snel en zijn kleding wordt ook heel snel vies, wat er niet uit te wassen is. Dus ik ging even bij de Zara een paar leuke, nieuwe shirtjes halen. En daarna gingen we gezellig samen poffertjes eten bij Mrs Pancake in Haarlem. Ziet er allemaal perfect uit he? In realiteit is dat niet altijd zo hoor. Ook ik heb de nodige struggles met mijn peuterpuber, die het liefst geen winkel in gaat en na 3 minuten uit de buggy wil. Maar we hadden toch een hele gezellige middag samen.

Weekendje Vlissingen

Pauline & de boys waren een weekje op vakantie in Vlissingen en wij waren er het eerste weekend ook. Altijd gezellig om samen een weekendje weg te gaan. De jongens vinden het leuk om met elkaar te spelen en wij vinden het natuurlijk ook altijd gezellig om bij elkaar te zijn. Het was al behoorlijk warm dat weekend, dus Chris en ik waren al vroeg vertrokken. Meteen even naar het strand gelopen en met de voetjes de zee in. Het huisje zat op loopafstand van het strand en dat was echt ideaal.

Vakantie!

Door het warme weer en dichtbij zee te zijn had ik meteen het ultieme vakantiegevoel. Ik had vlak voor het weekend deze leuke bolderkar besteld bij Hema en hij is echt ideaal. Je kunt hem heel makkelijk inklappen en meenemen. En eenmaal uitgeklapt kun je hem helemaal vol laden met strandspullen en kinderen ;). Lasse en Merlijn vonden het helemaal gezellig samen in de kar en hebben er de hele tijd in gezeten. En ik heb dit weekend lekker veel geknuffeld met Tommie, oftewel Pombeer (dat is zijn koosnaampje). Wat een lief & vrolijk jongetje is dat toch.

Cooling down

En terwijl ik nog in Vlissingen was, heb ik een airco besteld. Ik zag het niet zitten om met 38 graden in de kamer te moeten werken. Ik bestelde deze bij de Blokker, maar ben nog niet echt onder de indruk. Het duurt best lang voordat de temperatuur een paar graden daalt. En hij maakt veel herrie. En ik ben nogal snel overprikkeld, dus dat gaat niet zo goed samen. Haha! Lasse denkt er het zijne van en zet maar gewoon een duikbril op. Zo kan hij duiken in de zee, zegt hij.

Kookgek

Ondanks de hitte wordt er nog wel gekookt in huize Ilias-Weuring. De HelloFresh box was weer bezorgd, dus de koelkast was weer lekker gevuld. Sinds kort wil Lasse graag meehelpen met koken. Dat vind ik alleen maar leuk. Hij mag dan uitzoeken wat hij op zijn bordje wil. Meestal is dat rauwkost zoals tomaatjes en komkommers, maar vervolgens eet Lasse altijd nog mee met ons hoor. Hij lust bijna alles en is een hele makkelijke eter.

Komende week

De komende weken staan weer in het teken van ons nieuwe project. Daardoor is het wat drukker dan normaal, maar ik krijg er ook veel energie van. Verder kunnen Chris en ik onze trouwringen ophalen, jeej! En als het mooi weer blijft gaan we denk ik lekker naar het strand.

En heb jij het een beetje uitgehouden tijdens de hittegolf?

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan