Maurits en Pauline

Pauline’s week: een beetje gestrest

Ik doe dit mijzelf aan, maar een beetje gestrest ben ik wel. Nog geen week na mijn verlof appte ik Annika dat we toch aan de slag moesten met ons grote 2020 project. We hadden dit eerst uitgesteld naar volgend jaar, maar eenmaal weer begonnen, had ik meteen de vibe weer te pakken. Dat is het nadeel van ondernemer zijn en de coolste baan ter wereld hebben. Ik ben gewoon niet te stoppen. Er wordt momenteel dus heel hard gewerkt achter de schermen bij Uit Pauline’s keuken en dat is best een beetje druk. Maar het wordt wel heel tof wat we aan het doen zijn, dus ik heb het er graag voor over. Ik ga jullie nog niet verklappen wat het is, maar ik beloof je dat ik snel meer ga vertellen. Gemeen he? Ondertussen laat ik je graag zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer deed, kijk je mee?

At home

moussaka

Ik ben vrij makkelijk als persoon. Maar als er iets mis is met mijn eten dan is dat van mijn gezicht af te lezen haha. Maurits had beloofd om mijn Skinny Moussaka te maken, want daar had ik al weken zin in. Superlief natuurlijk! Alleen kon meneer het gehakt niet vinden (wat overigens gewoon in de koelkast lag). Dus was het eerder een soort melanzane maar dan met Griekse smaakmakers. Dat ik baalde was een understatement. Gelukkig kent hij deze manko’s van mij haha en houdt hij wijselijk zijn mond.

 

By Nouck

Ik ging even met mijn boys de stad in en kocht een nieuw armbandje (de bovenste) bij By Nouck. Blij mee! Het middelste armbandje is van Mamaloves, deze kreeg ik voor moederdag.

marlijn

Ik heb een helm voor Merlijn gekocht omdat hij zo hard racet op zijn stepje. Hij vindt hem alleen zo cool dat dat ding de hele dag op moet haha.

Tommie

En deze pretletter eet tegenwoordig groente en fruit (niet lekker volgens Merlijn). Maar gelukkig vindt Tommie het wel lekker. Ik vind dit zo leuk om te zien! PS ik zal geen besmeurde babymondjes hier laten zien, want als ik iets vies vind (niet van mijn eigen kind natuurlijk, maar wel van anderen).

wij zijn fest

Ik kreeg ook weer heel veel foodpost deze week. Alle nieuwe dingen op het gebied van eten en drinken worden vaak bij mij thuis bezorgd. Deze borrelbox kreeg ik van Wij zijn fest, een superleuk Haarlem initiatief.

Buiten de deur

nes 71

Als we wel zin hebben om iets te doen, maar niet in iets groots lopen we vaak even naar Cleeff of naar Nes 71. Deze laatste heeft nu ook een terras. Yes! En lekkere ijskoffie.

Maurits en Pauline

We hadden onze eerste officiële datenight! Samen lunchen hebben we al vaak gedaan maar ’s avonds weg nog niet. Mijn ouders pasten op (en het was showtime, beide boys tegelijk huilen). Maar wij hebben een heerlijk avondje gehad.

noosa beach

We gingen naar Noosa Beach, een gloednieuwe strandtent in Zandvoort. Geïnspireerd op het Australische Noosa (waar Mau en ik ook zijn geweest). Wat een leuk plekje en wat een heerlijk eten.

Aan het werk

30 ml

Ik had een meeting in Utrecht met een leuke klant en besloot er meteen maar een middagje te blijven. Maurits ging even mee, wel zo gezellig. Bij 30 ml at ik dit lekkere broodje met halloumi. I love halloumi.

30 ml

En deze citroen maanzaadcake kon ik ook niet laten liggen. Ik ben zo dol op deze combinatie.

annika

Annika was gelukkig weer terug van vakantie. En meteen planden we een korte brainstorm in op maandagochtend om 9.00. Even weer alle puntjes op de i zetten. Als Annika er niet is dan laat ik haar werk technisch zoveel mogelijk met rust. Maar dit kost me best moeite, dus zodra ze dan weer begonnen is, brand ik los haha.

lunch met hummus

Mijn werk gaat gewoon altijd gepaard met eten haha. Ik zei toch dat ik de coolste baan ooit heb. Samen met Annika ging ik lunchen bij Monique (van Loon, voormalig Culy.nl). Zij helpt ons met ons grote project. Zo leuk!

pauline

En wederom aan de slag voor het project. In mijn hand een plakje bananabread. Hebben jullie al een idee wat we gaan doen?

Deze week wordt weer een volle week met een shoot, een afspraak buiten de deur en een uitgebreide brainstormsessie met onze lieve Celeste. Ik hoop je snel meer te kunnen vertellen over waar we mee bezig zijn. Keep you posted.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in