pauline

Pauline’s week: zo maken wij tijd voor elkaar

Ik heb steeds het gevoel dat de zomer nog moet beginnen. Omdat we de hele lente hebben overgeslagen door Corona leef ik continu met een soort achterstand. “Straks als het zomer is dan gaan we vaker naar het strand, dan wil ik naar dat terras en als het zomer is begin ik met zindelijkheidstraining voor Merlijn”. En dan realiseer ik me dat het al volop zomer is (al laat het weer dat niet altijd zien) en dat het nu echt vakantietijd is. Gek hoe dat in je brein werkt. Ik geniet er in ieder geval volop van en pak ieder terrasje mee als het kan.  Ook gingen we een weekendje weg met de hele familie en hadden we eindelijk weer eens kraambezoek.

Lekker lunchen

George LA
George LA
pauline

Onze boys gaan 3 dagen per week naar de crèche. En op één van die dagen lunchen Maurits en ik altijd even samen buiten de deur. Nu het nog kan, plukken we daar even de vruchten van. Maurits zit door Corona helaas thuis (hij was net begonnen met ondernemen) en dat is niet leuk, maar daar maken we dus wel het beste van. We moeten voor een afspraak naar Putten en op de terugweg reden we langs Laren om lekker te lunchen bij George LA. Aanrader!

Weekendje weg

bakker joost
alie

Ik houd echt van vakantie in eigen land. Nederland heeft zoveel moois te bieden. Annika en Chris hadden een vakantiehuis geboekt in Exloo (Puur Exloo) en wij mochten een weekendje mee. Mijn moeder ging ook mee en het was zo gezellig! We zijn naar de dierentuin geweest in Emmen. Echt jeugdsentiment want wij kwamen daar vroeger heel vaak. Ook al herken je van het oude park niets meer terug.

van pauline step
Maurits en Chris

Merlijn is helemaal in de ban van de jungle en daarom had ik voor beide boys een luipaard stepje gekocht (merk is Van Pauline). En dat vonden ze helemaal fantastisch. Hoe lief is ook deze foto met ome Chris die aan het voorlezen is? Love it!

Cooking at home

pasta pesto
zelf kersenjam maken

Nu ik weer volop werk heb ik wel weer iets minder tijd om te koken. Dan is het toch snel de laptop dicht, jongens halen en eten koken. Mijn go to receptje is een snelle pasta pesto met burrata. In 10 minuten gemaakt en het blijft gewoon lekker. Ook dook ik de keuken in met onze enorme voorraad kersen uit eigen tuin om jam te maken. Zo’n leuk klusje!

Win een maand gratis ijs

pauline
gigi gelato

Wist je dat wij iedere maand leuke acties hebben voor onze members? Dit gaat om kortingsacties, aanbiedingen maar ook winacties. Deze maand kan je o.a. een enorme koekpot winnen van de Farmbrothers en een maand lang gratis ijs van Gigi Gelato. Deze ijsjes zijn echt heerlijk. Helemaal vegan, best wel gezond maar vooral heel lekker.

Buiten de deur eten

Tijn akersloot

We gingen lunchen bij Tijn Akersloot en ik nam een keer niet de Caesar salade (deze is trouwens veranderd, ze hebben de bacon weggehaald). Ik ging voor de vissalade met cocktailsaus, classic but good.

noble tree cafe

En deze club sandwich at ik bij een heel leuk plekje in het centrum van Zandvoort. Daar ga ik jullie binnenkort meer over vertellen. We zouden ook ons eerste dinertje buiten de deur hebben, maar helaas werd mijn moeder ziek en kon ze niet oppassen. En voor een externe oppas vind ik het nog net even te vroeg, nu Tommie nog zo klein is. Maar samen lunchen vind ik ook al heel gezellig en leuk.

Annika heeft nog een weekje vrij en ik ga lekker aan de slag deze week. Met de blog, ik heb een afspraak buiten de deur en met ons nieuwe project. Genoeg te doen!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in