Menu
Dagboekje-annika-juli-16-16.jpg

Annika’s week: Eindelijk weer datenight + veel food

Ik heb een hele leuke week achter de rug. Ik ging sinds tijden een nachtje weg met Chris. We gingen naar een heel fancy pancy hotel in Limburg voor een overnachting en een vijfgangendiner. Heerlijk! De dag erna doken we Den Bosch in voor een fijne shopsessie. Verder kreeg ik de foto’s binnen van onze fotoshoot, ging ik met Pauline op pad voor ons nieuwe project en hadden we een gezellige familie barbecue. Lees je weer mee?

De fotoshoot!

Op onze oorspronkelijke huwelijksdatum hebben we een gezinsshoot gedaan met Jesje. We hadden het Wed in Overveen als locatie gekozen en dat was echt perfect. Afgelopen week heb ik alle foto’s ontvangen en ik ben er zo ontzettend blij mee. Jesje heeft ons supergoed vastgelegd en wist Lasse goed te ontdooien. Voor hem was het in het begin nog een beetje spannend, maar Jesje wist hem binnen no-time aan het lachen te maken. En eindelijk hebben we mooie foto’s van ons drieën. Die waren tot nu toe op 1 hand te tellen.

Samen een nachtje weg

Ik werd uitgenodigd door het Pillows hotel om een nachtje te komen overnachten in het Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo (Limburg). Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Chris en ik waren wel weer eens toe aan een datenight en samen een nachtje weg is dan helemaal leuk natuurlijk. Het was de heetste dag van de week, maar dat maakte helemaal niets uit. Eenmaal aangekomen bij het hotel, wat een prachtig kasteel is, was ik meteen helemaal relaxed. Ik ben vorig jaar ten huwelijk gevraagd in het pillows hotel Gent door Chris, dus dat maakte dit tripje extra speciaal.

En we mochten niet alleen blijven slapen, maar ook genieten van een 5 gangen tastingmenu inclusief wijnarrangement. En lekker dat dat was! We hadden onder andere een amuse van doperwtensoep, burrata, een aardappelsoepje, rettich met quinoa, shortrib van de smoker en een dessert van gegrilde watermeloen en geitenkaas ijs. Yum! De wijntjes pasten er perfect bij, alleen heb ik altijd wel wat moeite met het tempo. Ik drink mijn glas wijn nooit zo snel op, haha. De volgende dag genoten we van het lekkerste hotelontbijt dat er bestaat. Ik koos voor de pancakes en Chris nam de eggs benedict. Hierbij zat ook nog brood, kaas en vleeswaren, croissantjes, verse jus en zoete broodjes.

Op naar Den Bosch

De dag erna besloten we naar Den Bosch te gaan. Ik vind dat zo’n gezellige, bourgondische stad. En Chris en ik vinden het heerlijk om samen te shoppen. Met Lasse is dat toch wat meer een uitdaging, want hij heeft het na 3 winkels wel gezien (logisch). We doken dus lekker Den Bosch in, lunchten wat, shopten wat en gingen naar huis met Bossche bollen. Van Jan de Groot natuurlijk. Daar was de familie ook erg blij mee.

Familie bbq

De laatste dag van het weekend was het tijd voor een familie bbq. Mijn moeder had allemaal lekker vlees bij de slager gehaald en Pauline had alle bijgerechten gemaakt. Echt superlekker allemaal en natuurlijk gezellig. De jongens speelden lekker met elkaar (en maakten ruzie) en wij zaten gezellig buiten in de tuin.

Afspraken

Ik ging met Pauline naar Amsterdam voor een afspraak. Ik kan nog niet delen hoe en wat, maar het had te maken met ons nieuwe project. Pauline en ik werden helemaal enthousiast en bleven even lunchen bij Karavaan in Amsterdam, echt een superleuk tentje met dito kaart. Wij namen allebei de pita met cilbir. En natuurlijk een koffietje na. We brainstormden er op los en na een paar uur gingen we weer op huis aan. Ik word toch altijd wel moe van brainstorm sessie’s, herkenbaar?

Vakantie!

En vrijdag gaan we op vakantie. Naar Exloo om precies te zijn. Wij durfden het nog niet aan om naar het buitenland te gaan en we blijven dus lekker in eigen land. En ik vind dat (bijna) net zo leuk. Als het weer mee zit, kan ik net zo genieten van vakantie in Nederland. Na ons weekje weg zijn Chris en ik nog een week vrij en kunnen we hier in de omgeving ook nog wat leuke dingen doen. Ik heb er wel even zin in, de laatste keer dat ik vrij was, was rond de kerstdagen. Even twee weken geen werk of andere verplichtingen, maar even tot rust komen.

Heb jij al vakantieplannen? En blijf je in Nederland of ga je verder weg?Bedankt voor het lezen en een hele fijne week!

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan