Menu
Gegrilde-maïssalade-UPK-19-06-BLOGPOST-153.jpg

7 x salades voor bij de barbecue

Hoe vaak heb jij de barbecue al aangestoken dit jaar? Ik al meerdere keren hoor. Helemaal nu we zo’n mooi bbq meubel hebben, gaan we vaker barbecuen. In dit artikel deel ik 7 salades voor bij de barbecue. Want die zijn net zo belangrijk als de hoofdgerechten van een bbq diner, vind je ook niet? Ik kies zelf altijd één of twee stukjes vlees, vis of groente. En daarbij serveer ik graag een lekkere salade, stokbrood en homemade dips. Mijn lievelings is nog steeds zelfgemaakte kruidenboter of tzatziki. In dit lijstje met salades voor bij de barbecue staat voor ieder wat wils. Van couscous tot een panzanella en van een frisse groene salade tot een zomerse salade met geitenkaas en bramen. Wat is jouw favoriete salade voor bij de barbecue?

Salades voor bij de barbecue

Wist je dat je recepten en lijstjes zoals deze kunt opslaan in je persoonlijke profiel? Dan kun je het altijd snel terug vinden, mocht je weer zin hebben om te barbecuen. Je kunt ook eigen lijsten aanmaken en deze delen met vrienden of familie. Handig voor als je een barbecue feestje organiseert. Sla dit lijstje met salades voor bij de barbecue in ieder geval even op, dan hoef je niet elke keer opnieuw te zoeken naar inspiratie op de site.

1. Gegrilde maissalade met spekjes en feta

Klik hier voor het recept.

2. Groene salade met muntdressing

Klik hier voor het recept.

3. Geitenkaassalade met bramendressing

Klik hier voor het recept.

4. Avocadosalade met croutons

Klik hier voor het recept.

5. Groene couscous met feta

Klik hier voor het recept.

6. Drie keer caprese salade

Klik hier voor het recept.

7. Griekse panzanella

Klik hier voor het recept.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan