Pauline’s week: nieuw project
“Ik ga het deze zomer nog even rustig aan doen hoor”, “even lekker rustig opstarten na mijn verlof”. Nog geen week later: ” An zullen we dat project toch nu gaan oppakken?”. This is so me! Ik ben nog geen 2 weken aan het werk en zit er al weer helemaal in. De boys gaan naar de crèche en dat geeft mij weer wat meer ademruimte en tijd. En dan gaan de ideeën weer borrelen. Achter de schermen zijn wij dus druk bezig met een nieuw project (waarover snel meer). Maar ik plukte ook echt de vruchten van het ondernemer zijn. Het nadeel is dat je nooit de deur achter je dicht kan doen, maar het grote voordeel is toch wel dat je zelf je tijd in kan delen. En dat deed ik met het mooie weer zeker. Be prepared voor veel beach foto’s.
Maurits is goed verwend
Dit is gewoon kwark met granola en fruit, maar als je dit in een mooi kommetje stopt en er net iets meer aandacht aan besteed ziet het er heel gezellig uit, vind je ook niet. Ik ging samen met Merlijn een ontbijtje maken voor Maurits. De chocococola is Merlijn zijn bijdrage (puur eigen belang, mijn kind is zo slim).
Maurits kreeg van ons deze mooie tekening gemaakt door Less with Lines. Ik vind het echt prachtig. Een tekening van zijn zoon zat er alleen niet in dit jaar want daar had Merlijn geen zin in.
En ik bestelde ook nog deze lekkere vaderdagbox bij Waldo patisserie. Zo lekker allemaal!
At home
Ik ben echt superblij met mijn fruittuin. Hij is nu wel een beetje meer verdeeld over de hele tuin want er moest plaatsgemaakt worden voor een trampoline (#allesvoorjekind). Daardoor doet niet alles het even goed dit jaar. Maar de kersen gaan als een speer.
Ik houd echt van dit soort maaltjes op warme dagen. Gewoon van alles wat en lekker snacken.
En dit vind ik ook ideaal. Alles wat je maar kan vinden, snijden en op een bakplaat leggen. Op smaak brengen met knoflook, specerijen, peper, zout en olijfolie en hup de oven in. Na 30 minuten op 180 graden is het klaar.
New project
Annika en ik hadden een brainstorm voor ons nieuwe project en waar kan je dit beter doen dan op het strand?
We gingen naar Ohana Beach, een nieuwe strandtent in Zandvoort. Echt een aanrader!
Ik ben best verslaafd aan ijskoffie! Ik vraag alleen wel altijd even hoe ze hem maken want dit is iedere keer anders. Het liefst heb ik hem simpel: espresso, ijsklontjes, havermelk en een klein beetje suiker.
Nog meer strand
Zodra het kan ben ik op het strand te vinden. Mijn jongens vinden het ook leuk. Als ik met Tommie en Merlijn ben, ga ik graag naar Tent 6. Dit is super kidsproof.
Ik probeer weer wat gezonder te eten (#moeilijk). Deze salade met forel was in ieder geval wel heel lekker.
Kijk Tommie vindt het ook heel leuk op het strand.
Vakantie enzo
Ik geniet dus volop van de zomer en het strand, maar ben ook alweer hard aan het werk. De content voor de hele zomer is zo goed als af (er komen zoveel leuke recepten aan). Dus wij storten ons op het nieuwe project. Annika heeft vanaf volgende week eindelijk vakantie, ze gaat naar Exloo en wij gaan een weekendje mee. En in Augustus gaan we nog naar Zeeland. Zin in! Hebben jullie nog vakantieplannen?
Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in