strandhotel zoomers

Paulines week: Ik ben er weer

Yes ik ben weer begonnen. Na maanden in mijn babybubbel gezeten te hebben, is het nu echt tijd om mijn laptop weer uit de kast te halen en aan de slag te gaan. Ik heb alweer volop gekookt en de eerste meeting is ook alweer geweest. Superleuk, maar ook best een beetje wennen. Mijn hersenen functioneren gewoon nog niet zo goed (mombrains) en de gebroken nachten helpen dan ook niet echt. Maar ik heb er wel weer zin in. Vandaag laat ik jullie zien wat ik de afgelopen tijd allemaal gedaan heb. En hoe het nu met mij en de jongens gaat.

Food is life

lahmachun

Tijdens corona werd eten voor mij eigenlijk nog belangrijker. Aangezien dat toch een van de hoogtepuntjes van de dag was. Ik heb dan ook weer heel veel gekookt. Wel allemaal makkelijke en snelle dingen zoals deze lahmachun met homemade knoflooksaus en feta. Je koopt de lahmachun bij AH en deze is echt heel lekker. #tipvanpau

Miyagi and Jones

Ook heb ik heel vaak eten besteld. Een van mijn favorieten in Haarlem is Miyagi and Jones. Asian streetfood zoals dumplings, sate en sushi. Zo lekker! De zoete aardappelfrietjes bestel ik dan voor Merlijn.

borrelplank

Tijdens de quarantaine kwamen we eigenlijk alleen bij Annika en Chris over de vloer. Niet meteen in het begin van de lockdown, maar sinds koningsdag ongeveer. En we blijven dan ook altijd borrelen en eten. Zo gezellig!

Boys update

merlijn

Merlijn is zo gegroeid in ontwikkeling de laatste tijd. Ik vind het echt fantastisch om te zien. Moet iedere dag ook om hem lachen. Hij wil nu ook met alles helpen en dus ook schoonmaken. Lekker fanatiek is hij daarin haha.

Tommie

En Tommie maakt ook allemaal eerste keren door. Eerste keer op zijn eigen kamer slapen (was voor mij meer een ding dan voor hem), eerste keer prikjes en eerste keer naar schooltje. Niet normaal hoe snel de tijd gaat. Het gaat inmiddels heel goed met hem. In het begin hebben we wel wat reflux problemen gehad, maar dit gaat gelukkig steeds beter.

beschuit met muisjes

En dan ben je ruim 3 maanden verder en ontvang je je eerste kraambezoek (buiten de directe familie om). De beschuiten met muisjes heb ik dan ook maar allemaal zelf opgegeten de afgelopen tijd haha. Aan de andere kant was het ook juist heel fijn om zo rustig op te starten met ons viertjes.

Naar de horeca

Tijn akersloot

Hier heb ik zolang op gewacht. En inmiddels zijn we ook al een aantal keer naar de horeca geweest. Ik vind het echt superknap hoe de horeca omgaat met alle nieuwe regels en heb me dan ook geen moment oncomfortabel gevoeld. Uiteraard ging ik weer even lunchen bij Tijn.

pauline en Maurits

En toen Tommie voor het eerst ging wennen op de crèche gingen wij even ontbijten bij mijn favo plekje Cleeff. Zo gezellig om even samen te zijn na 3 maanden met zijn vieren.

Cleeff Haarlem

Ik nam de granola bowl en Maurits had toast met een eitje. En daarbij heel veel koffie, want die gebroken nachten zijn best pittig haha.

Weekendje weg

strandhotel zoomers

En toen was het tijd voor onze eerste vakantie met zijn vieren. We hadden het appartement geboekt van strandhotel Zoomers. Een gloednieuw hotel in Castricum aan zee en helemaal ingericht door HK living. Wat een geweldige plek is dit. Alles is prachtig, er zit een groot terras bij met uitzicht op de duinen en op slechts 100 m is het strand met diverse strandtenten.

deining aan zee
deining aan zee

Mijn favoriet met kinderen is Deining aan zee. Ernaast staat een speelhuisje en een glijbaan, dus Merlijn kon lekker spelen terwijl wij op het terras zaten. Niet dat wij rustig konden eten hoor. Op de een of andere manier zet Tommie het altijd op een krijsen tijdens etenstijd. Ik heb dus geen een keer normaal kunnen eten haha. #momlife

echt bergen

We zijn ook nog even naar Bergen geweest. Een van onze favoriete dorpjes van NH. Bij Echt aten we deze fantastische taartjes. Zo lekker!

ontbijt

En toen was het heerlijke weekend alweer voorbij. En waren we 20 minuten later alweer thuis. Zo heerlijk kan een vakantie dichtbij huis zijn.

Nu begin ik dus weer met werken. Dinsdag heb ik een kookdag met Annika voor een hele toffe nieuwe klant en donderdag gaan we naar Amsterdam voor een heel leuk persevent. Houd mijn stories in de gaten voor alle updates.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in