Menu
Annikas-dagboek-deel-2-6-6.jpg

Annika’s week: Hoe wij toch ons huwelijk vieren + de chocolade hemel?

Wat een leuke en volle week heb ik achter de rug. Afgelopen vrijdag was het 19 juni, de dag dat wij eigenlijk zouden gaan trouwen. Het was toch een beetje gek dat deze dag aanbrak en zo aan ons voorbij ging. Maar niet helemaal, want we hebben er wel even bij stil gestaan. In de ochtend had ik een familie fotoshoot gepland met Jesje en in de middag gingen we bootje varen. Pauline had heerlijke cupcakes gemaakt voor ons. Op deze manier voelde deze dag toch nog een beetje speciaal.

Verder was het natuurlijk prachtig weer. Goede reden om er op uit te gaan. We zijn naar het strand geweest, naar Onder de Platanen (kidsproof!) en ik had met Pauline voor het eerst weer een event. En niet zomaar één. We kregen een exclusieve tour door de Tony’s chocolate bar in Amsterdam. En zondag vierden we natuurlijk vaderdag. Ben je benieuwd hoe ik Chris verrast heb? Lees dan snel verder!

Relaxen op het strand

Ik ging met mijn mannen naar het strand. We gingen zitten bij Tent 6, een fijne kidsproof hotspot. Hier staan de tafels in het zand, ideaal. Lasse kan lekker spelen met het zand en wij kunnen relaxed aan de tafel blijven zitten. Hoewel, Lasse duikt liever de zee in. Hij vindt water fantastisch en eenmaal er in, is ‘ie er niet uit te slaan. En daar krijg je natuurlijk trek van, dus bestelden we lekker wat kaasstengels. Mijn favo!

Aardbeien plukken

We hebben een paar aardbeienplantjes in de tuin staan en die doen het verbazingwekkend goed. Aardbeien is het lievelingsfruit van Lasse en hij vindt het superleuk om zelf de aardbeien te plukken. En daarna op te eten natuurlijk.

Wijnproeverij @ home

Ik had even opgezocht in de offerte van de bruiloftslocatie welke wijnen er standaard geschonken worden. Dat zijn deze drie biologische wijnen van The Green Wine Company. Omdat we nog niet langs zijn geweest voor een proefdiner heb ik de wijnen online besteld. Zo kunnen we thuis de wijnen alvast proeven en kijken of het wat is.

Het terras op

Nu het weer kan, doe ik het maar al te graag. Het terras op. We gingen met Lasse een rondje fietsen en daarna even het terras op bij Zocher in Haarlem. Lasse wilde weer graag zijn brandweerhelm op zoals je ziet. Haha! Ik vind dat zo schattig. Hij trekt altijd veel bekijks op straat.

Kookdag

Pauline en ik hadden weer een kookdagje gepland. En dit keer gingen we een heerlijk zoete plaattaart op de foto zetten. Het recept vind je hier. Oh, enne je kan je ook aanmelden voor een te gekke topmember actie, waarbij je ook aan de slag kunt met de heerlijke producten van Tante Fanny.

Onder de platanen

De dag erna ging ik met Lasse en Pauline en de boys naar de zorgvrij boerderij. Daarbij zit een leuk, kidsproof tentje: Onder de platanen. Na een pannenkoek konden we dit softijsje met discodip niet weerstaan 😉

Chocolate heaven!

Het was lang geleden, maar Pauline en ik hadden weer eens een event. En niet zomaar één, maar van Tony’s Chocolonely. Ter ere van de opening van hun chocolate bar in Amsterdam in de Beurs van Berlage. Oh dit was te gek. Echt een chocoladehemel! We mochten van alles proeven van de menukaart. Van een chocoladeburger tot smores met chocola en marsmallows. Ben je geen zoetekauw? Er staan ook hartige gerechtjes op het menu. Echt superleuk om een keer naar toe te gaan als je ook dol bent op chocolade.

Onze 'trouwdag'

En toen was het vrijdag 19 juni. De dag dat we zouden gaan trouwen, maar wat in het water viel door corona. Ik heb er al heel veel om gebaald en donderdagavond had ik weer even zo’n momentje. Maar we hebben er toch een hele leuke dag van gemaakt met z’n drietjes. Het was prachtig weer (hopelijk volgend jaar ook). In de ochtend hadden we een familieshoot met Jesje bij het Wed, echt superleuk om een keer te doen. In de middag hadden we een sloep gehuurd en hebben we heerlijk in de zon gevaren door Haarlem. En we hadden lekkere cupcakes die Pauline voor ons gemaakt had. In de smaken van onze bruidstaart. En natuurlijk een flesje champagne. Het was uiteindelijk een heerlijke dag en we kijken nu nog meer uit naar volgend jaar.

Ook superleuk om te zien hoe iedereen aan ons dacht en met ons meeleefde. Ik heb ontelbaar veel berichtjes gekregen op Instagram, appjes van vrienden en leveranciers van onze bruiloft. Mooie bloemen en champagne van mijn familie en lieve kaartjes. Echt heel fijn om te zien dat iedereen zo met ons meeleeft en op deze manier een beetje steun geeft. Dat kan ik heel erg waarderen.

Fruit plukken

De dag erna gingen we alweer op pad. Naar de fruittuinen van West. Hier kun je allerlei soorten fruit plukken. Kijk van tevoren even op de website wat je mag plukken, dat verschilt nl. per dag. Lasse heeft heel veel rode besjes geplukt en hij vond het superleuk om te doen. En stiekem tussendoor proeven natuurlijk. Pauline schreef al eens een artikel over deze leuke kidsproof hotspot.

Vaderdag

En vandaag is het vaderdag! Lasse had op het kdv een mooie placemat gemaakt voor Chris. En hij had al een bbq tafel van ons gekregen. Deze moest ik alleen nog schilderen en dat heb ik vandaag gedaan. Nog best een klusje hoor, pfoe! Maar nu is hij af! En ik heb Chris nog verrast met een heerlijk ontbijt van de Buurt barista. De koffie maakten ze ter plekke voor de deur in hun eigen barista bus, zo leuk!

Hoe was jouw week?

Dit is het einde van mijn dagboekje. Hij is best lang geworden, want ik heb ook veel dingen gedaan de afgelopen week. Komende week gaan Pauline en ik brainstormen over een leuk project en komend weekend gaan Chris en ik een nachtje weg. Op uitnodiging van Pillows mogen wij slapen in het Pillows Charme Hotel Chateau de Raay in Limburg. Het wordt wel heel erg warm, maar we hebben er onwijs veel zin in. Hoe was jouw week en heb je nog plannen met de aankomende warme dagen?

Bedankt voor het lezen en een hele fijne week!

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan