Menu
Annikas-week-mei-5-2-5.jpg

Annika’s week: Lasse zijn nieuwe kamer, Griekse bbq & naar Artis

En toen was het alweer juni! Wat gaat de tijd toch snel he? Ik neem je voor nu nog even mee in mijn laatste week van mei. Een hele leuke week moet ik zeggen. En dat kwam natuurlijk ook door het heerlijke weer van de afgelopen dagen. Eigenlijk zou ik nu op Lefkas zijn met de mannen, om onze pré-honeymoon te vieren. Dat gaat natuurlijk helaas niet door, maar ik moet zeggen dat we erg ons best doen om thuis de vakantiesfeer erin te houden.

Ik heb ook gewoon gewerkt de afgelopen week. Maar dat zijn een beetje saaie beelden, dus wat je ziet is voornamelijk van het weekend. We hadden een heerlijke Griekse bbq georganiseerd, gingen naar Artis en ik ben aan de slag gegaan met Lasse zijn kamertje. Er was tot nu toe nog niets aan zijn kamer veranderd, dus het was nog babyblauw. Ik vond het tijd voor een upgrade.

Kijk je weer mee?

Shoppen!

Lasse gaat weer naar het kinderdagverblijf en zo hadden Chris en ik eindelijk even een middagje samen. We gingen de stad in om wat winkeltjes te bezoeken en wat kleding inkopen te doen. Ik ben goed geslaagd en ook Chris heeft leuke items gescoord. Het was heerlijk rustig overal, dus het was bijna een soort private shopping ervaring. Best wel leuk eigenlijk. Dit toffe jumpsuit kocht ik bij de Vanilia. Ik deel regelmatig mijn outfits op Instagram, want ik krijg er vaak vragen over. Volg me dus vooral op @annika_weuring als je benieuwd bent naar mijn outfits en een kijkje achter de schermen.

Make-over van Lasse zijn kamer

Ik wilde al een tijdje aan de slag met de kamer van Lasse. We hadden nog heel veel verf over van de woonkamer. En aangezien ik dat hele mooie kleuren vind, heb ik deze ook gebruikt voor Lasse zijn kamer. Het zijn de kleuren Hague Blue en Cornforth white van Farrow & Ball. Ik heb één muur blauw geschilderd en de overige muren in de lichte tint. We hebben Lasse zijn bed een kwartslag gedraaid. Ik wil hier nog een mooi hemeltje boven maken, in een cognac-achtige kleur. Het kastje naast zijn kledingkast is ook nieuw. Dat is de Ikea Stuva en hier zit al zijn speelgoed nu in. Het krukje naast zijn bed kocht ik bij Kwantum.

Aan de muur hangt een veer van Loods 5 en een tijger van Doing Goods. Het stoeltje naast de commode is vintage en tikte ik laatst via Instagram op de kop. Ik wil de commode het liefst nog schilderen in een andere kleur, maar daar moet ik even de moed voor verzamelen. Dat is een hele klus namelijk. Ook wil ik nog een bamboe spiegeltje aan de muur bij de tijger en de veer. En op de plek waar nu de ster-lamp hangt komt een rol met tekenpapier. Het is dus nog niet helemaal af, maar we zijn er bijna.

Props uitzoeken

Ik ging even langs bij Pauline om onze lades met foodprops uit te zoeken. Props zijn de spulletjes die we gebruiken voor de foodstyling,- en fotografie. Dus alle bordjes, kopjes, bestek enzovoort. De lades zaten weer propvol, dus het was hoog tijd voor een opruimbeurt. Zoals met alles, heb je hier ook te maken met trends en sommige items waren gewoon niet meer zo leuk. Met de spullen die we niet meer wilden hebben we iemand anders blij kunnen maken gelukkig. Nu is alles weer overzichtelijk en weet ik precies wat we allemaal hebben.

Griekse bbq!

Pauline & haar mannen kwamen gezellig bij ons barbecuen. Chris en ik hadden zin om even uit te pakken, dus we maakten er een Griekse stijl bbq van. Met homemade souvlaki, tzatziki, patatas sto fourno (ovenaardappeltjes), Griekse salade en halloumi spiesjes. Alles was echt superlekker en we vonden het heel leuk om een bbq met een thema te bereiden.

Zomeravonden!

Het was die avond heerlijk in de tuin. Chris en ik gingen weer yahtzee’en, onze nieuwste verslaving. En we dronken een lekker wijntje bij de haard. Zo fijn om zo lang in de tuin te kunnen zitten. Dat voelt voor mij echt als vakantie.

Naar Artis

De dag erna gingen we gezellig met Lasse naar Artis. Artis is weer open voor publiek. Het is erg goed te doen vind ik. Je reserveert online een tijdslot en je loopt via een vaste route door de dierentuin. Ondanks dat de binnenverblijven dicht zijn is er nog genoeg te zien. Je kunt eten en drinken afhalen en ergens op een bankje op eten en de toiletten zijn ook open. We gingen natuurlijk even bij het baby olifantje kijken, echt superschattig. Lasse vond het fantastisch en af en toe een beetje spannend.

Tapas diner

Lasse had een zonnebril gekregen van Pauline en hij is helemaal in zijn nopjes. Op een gegeven moment moest ik ook mijn zonnebril op doen. ‘Even chillen mama, zo met je hoofdje op de bank’. En zo zaten we met onze zonnebrillen op, binnen op de bank. Haha. Bij HelloFresh kon ik kiezen voor een tapas maaltijd. Met patatas bravas, pan con tomate, gehaktballetjes, garnalen, meloen en geroosterde paprika. Het was echt superlekker!

Dat was ‘em weer! Heb jij ook een leuke week gehad? De komende tijd heb ik niet zoveel op de planning staan. Morgen ga ik lekker naar het strand met mijn mannen. Ik heb gereserveerd bij Tijn Akersloot. Ik ben erg benieuwd hoe mij dat gaat bevallen.

Bedankt voor het lezen en een hele fijne week!

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan