pauline weuring

Pauline trakteert: Korting op noten, Veggie Oats en toffe winactie’s

Yes, we hebben weer leuk nieuws. We hebben weer hele leuke memberactie’s opgezet samen met de leukste foodmerken. Wij vinden het leuk om jullie kennis te laten maken met nieuwe merken, producten, leuke, nieuwe kookboeken, events en exclusieve recepten. De maand mei zit weer bomvol leuke actie’s. We hebben een hele leuke winactie met het nieuwste boek van Yvette van Boven én delen een exclusief recept. We laten je kennis maken met een nieuw product op de markt: Veggie Oats en we hebben nog veel meer voor jullie in petto. Kijk je mee naar de memberactie’s van deze maand?

1. Win: Home Made Basics

Home Made Basics

Wij zijn al jaren fan van de mooie kookboeken van Yvette van Boven. Toen we jaren geleden de site begonnen, hebben we een keer een project gedaan met een van de eerste boeken van Yvette, Home Made. We kookten toen recepten uit haar boek en deelden deze op de site. Bij de lancering van het Uit Pauline’s Keuken kookboek mocht Yvette het eerste exemplaar in ontvangst nemen. We kennen elkaar dus al een tijdje en we zijn dol op haar recepten en boeken.

En nu is daar haar nieuwste aanwinst: Home Made Basics. Een boek bomvol makkelijke recepten voor iedere dag. Een kookboek voor iedereen, want iedereen kan deze recepten maken. Er staan handige stap-voor-stap recepten in. Deze zijn vergezeld door superleuke illustraties. Het boek bevat makkelijke recepten voor het ontbijt, de borrel, het diner, het dessert en er is zelfs een speciaal gedeelte voor het huisdier. Naast de fijne recepten is het een heel leuk boek om doorheen te bladeren. Door de mooie sfeerfoto’s krijg je meteen zin om aan de slag te gaan.

WIN
Wij mogen 3 boeken verloten onder onze members! Leuk he? Wil jij dit prachtige boek winnen? Registreer je hier of log in om mee te doen aan deze leuke winactie. Je kunt meedoen tot 17 mei 2020. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

2. Maak kennis met Grünten Veggie Oats

Veggie Oats Grünten

Wij laten jullie middels de memberactie’s graag kennismaken met toffe merken. Zo kwamen wij onlangs Grünten Veggie Oats tegen. Een superleuk en vernieuwend ontbijtproduct. De Veggie Oats zijn havermoutproducten bomvol groenten en met de smaak van taart. Klinkt goed he? Het is vers en ready-to-eat, dus ook supermakkelijk om mee te nemen voor onderweg. Iedere portie Veggie Oats bevat 25-40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten. Zo krijg je dus ongemerkt bij je ontbijt al een groot gedeelte groenten binnen. Ook erg handig voor als je zelf (of je kids) niet dol bent op groenten, maar wel de nodige vitaminen binnen wilt krijgen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Veggie Oats van Grünten? Dan hebben wij iets leuks voor je. Als member kun je de Veggie Oats nu proberen met 15% korting. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

3. Win: 10 x Lindenhoff cadeaubon van €50

Lindenhoff

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten houden wij echt van kwaliteitsproducten. Vers groente en fruit, goed vlees en versgebakken brood. Dit halen we veelal bij speciaalzaken. Een van onze favoriete zaken is Lindenhoff. Jaren geleden hebben we al eens een artikel geschreven over Lindenhoff. Lindenhoff is een boerderij in Baambrugge met een fijne webwinkel en een fantastische boerderijwinkel: Lindenhoff Marché. Echt, als je hier komt ga je nooit met lege handen naar huis. De producten die bij Lindenhoff verkocht worden hebben de kwaliteit zoals je in een restaurant kunt verwachten. Vlees van authentieke rassen, boerenkazen en groenten van volle grond. Ambachtelijke producten met een hoge kwaliteit en veelal rechtstreeks van de boer, daar houden we van.

Wij hebben samen met Lindenhoff een hele toffe actie voor jou als member samengesteld. Namens Lindenhoff mogen wij 10x een cadeaubon t.w.v. €50,-verloten. Deze cadeaubon is te verzilveren in de Lindenhoff Marché te Baambrugge, of via lindenhoff.nl. In de webwinkel kun je kiezen uit meer dan 800 authentieke boerenproducten – en alles wordt gekoeld bij je thuisbezorgd!  Registreer je hier of log in om mee te doen aan deze winactie. Je kunt meedoen tot 25 mei 2020. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

4. Hier koop je de lekkerste noten, pitten & zaden

Horecanoten

Wij hebben altijd een voorraadje noten, granola en pitten en zaden in huis. Dat is handig voor in baksels, maar ook altijd lekker bij het ontbijt (in de kwark) of als tussendoorte, zo los uit de hand. Bij Horecanoten kun je grote verpakkingen kopen van noten, zaden, pitten, gedroogd fruit en notenmixen. Dit zijn lang houdbare producten, dus je kunt er even mee vooruit en het is altijd handig om in huis te hebben. Bij horecanoten verkopen ze ook veel rauwe en drooggeroosterde noten, extra gezond dus. Het assortiment is groot. Denk aan pecannoten, kokos, gezonde notenmix, granola, amandelen, hazelnoten, pistachenoten en ga zo maar door.

Samen met horecanoten hebben wij een leuke kortingsactie voor onze members kunnen regelen. Je krijgt nu 15% korting op je bestelling in de webshop. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

5. Exclusief recept

Recept vissticks

Dit recept voor homemade vissticks komt uit het boek Home Made Basics van Yvette van Boven. Dit boek kun je ook winnen (zie hierboven). Maar wil je alvast even voorproeven? Dan is dit recept voor homemade vissticks echt een aanrader. Dit recept is dus alleen toegankelijk voor onze members. We zullen vaker exclusieve recepten delen met onze members, dus hou de Mijn Aanbiedingen pagina in de gaten. Registreer je hier of log in om het recept te kunnen bekijken.

6. Weer beschikbaar: gratis Ebook bomvol gezonde recepten

Ebook cover

Bij de lancering van onze vernieuwde memberomgeving hebben we een heel tof ebook gemaakt speciaal voor onze members. Deze was zo populair dat we besloten hebben om hem nog een keer beschikbaar te stellen voor alle members. Het ebook staat bomvol gezonde recepten om je een duwtje in de rug te geven. Maar ook handige tips & tricks hoe je een gezonde levensstijl vol kan houden zonder te diëten of jezelf van alles te ontzeggen. Registreer je hier of log in om Ebook gratis te downloaden.

7. Nog meer leuke actie's

Foodelicious

JA, er is meer! Zo loopt de actie met Foodelicious nog tot 31 mei. Je krijgt maar liefst 25% korting op het hele assortiment. Bij Foodelicious shop je de lekkerste culi cadeautjes. Voor jezelf of om iemand mee in de watten te leggen. Van olie’s en azijenen tot chocola en chips. Er is voor ieder wat wils.

Ga je met ons Ebook aan de slag en wil je vaker gezond eten? Dan zijn de sapjes van Frecious en de gezonde bites van Bites we Love een leuke tip voor jou. Bij Frecious krijg je als member €15,- korting op je eerste bestelling en bij Bites we Love krijg je 20% korting op je bestelling. Registreer je hier of log in om van deze aanbiedingen gebruik te maken.

Ben jij al member?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de acties en heb je ook zin om met onze recepten aan de slag te gaan? In nog geen 10 tellen maak je (geheel GRATIS) een account aan. Registreer je hier & schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je niets meer hoeft te missen. Al meer dan 70.000 mensen gingen je voor. Veel plezier met alle leuke aanbiedingen!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in