Menu
ACS_0767.jpg

Annika’s week: De bruiloft gaat niet door!

Wat leuk dat je weer meekijkt naar mijn dagboekje. Ik begin met minder leuk nieuws, de bruiloft gaat niet door. Ik vertel hieronder waarom niet en wat onze nieuwe plannen zijn. Verder heb ik wel een hele leuke week achter de rug. De tuin is bijna af, ik ging lekker fietsen met Lasse en we vierden een gezellige Koningsdag. Ik geef natuurlijk ook weer een Tommie update en laat je zien wat ik gekocht heb voor Lasse. Kijk je weer mee?

De bruiloft gaat niet door :(

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar Chris en ik hebben definitief besloten om onze bruiloft te verzetten naar volgend jaar. We zouden eigenlijk op 19 juni van dit jaar trouwen, maar we zien dit niet gebeuren in deze corona crisis. Je mag officieel wel trouwen, maar alleen als je de anderhalve meter in acht neemt. Dit is natuurlijk niet zoals wij het voor ons zien en daarnaast willen we dat onze gasten met een gerust hart naar onze bruiloft kunnen komen. Het was zeker even slikken en ik heb er ook wel wat tranen om gelaten, maar het is de juiste beslissing. En nu we het besluit genomen hebben geeft het ook een stukje rust. Zo kunnen we er volgend jaar een knalfeest van maken en kunnen we ook later dit jaar of volgend jaar genieten van alle voorbereidingen.

Tuinrenovatie met Chris & Annika part 24787389479

Chris en ik hebben de tuin helemaal opgeknapt. De tegels zijn gereinigd. De omgevallen schutting staat weer, we hebben de muren en het tuinhuis voorzien van een lik verf en nieuwe tuinmeubels besteld. Er stond nog 1 grote klus op de planning, namelijk het maken van een vlonderterras. Ons grasveldje werd gebruikt als lokale kattenbak, dus besloten we dit weg te doen en er vlonders neer te leggen. Het was een hele klus, maar het is gelukt. Chris heeft het meeste gedaan en ik was er voor de ondersteuning in de vorm van taart en koffie 🙂 Ik ben superblij met ons nieuwe terras. Onze tuin is vrij warm (volledig op het zuiden), dus een terras in de schaduw was erg welkom. Ook bestelden we een megagrote bloembak als een soort afscheiding. Hier komt o.a. een olijfboom in en nog veel meer bloemen en planten natuurlijk.

Er op uit!

Ik ga nu vaak even met Lasse een stukje fietsen. En dan halen we wat lekkers en een koffie pour moi bij een take-away punt in de stad. Ik vind dit altijd supergezellig en Lasse vind het ook heel leuk om samen te fietsen. En iets lekkers te eten 🙂

Tommie update!

Met Pauline en Tommie gaat het goed. Tommie heeft wel wat last van reflux, waardoor hij in de avond veel huilt. Maar in de draagzak vindt hij het fijn en overdag slaapt hij gelukkig veel. Hij groeit als kool en tikt al de 5 kilo aan. Pauline had een lekkere yoghurtjes besteld bij de Yoghurt Barn. Altijd goed!

Shoppen

Ik had weer wat nieuwe bordjes nodig voor Lasse. Dus ik plaatste een bestelling bij mijn favo webshop Mevrouw Aardbei. Ik bestelde twee leuke bordjes van Liewood en een bordje van Done by Deer. De rietjes van Liewood bestelde ik ook mee, zo leuk zijn ze!

Koningsdag (Woningsdag)

En toen was het Koningsdag. Een andere Koningsdag dan normaal, maar niet minder gezellig. Wij gingen traditiegetrouw een oranje tompouce eten bij Pauline & Maurits en de jongens konden gezellig met elkaar spelen. We hebben met elkaar afgesproken dat wij alleen elkaar zien en verder niemand. De dag werd afgesloten met een bestelling bij de Mac! Prima dagje dus 🙂

Knip en plakwerk

Onze moeder houdt al jarenlang plakboeken bij. Hierin plakt ze alle knipsels van Pauline in de media. En dat gaat dus al zo vanaf 2010. Superleuk om terug te kijken en alle ontwikkelingen door de jaren heen te zien. Komende week ga ik weer aan de slag met het maken van leuke content, heb ik een leuke verrassing voor Chris en vieren we natuurlijk moederdag. Ik heb stiekem al wat hints gegeven aan de man des huizes, dus ik ben benieuwd of die opgepikt zijn 😉

Bedankt voor het lezen en een hele fijne week!

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan