Menu
Annikas-week-mei-2-2-kopie.jpg

Annika’s week: Moederdag, horecashots en terug naar normaal?

Ik neem je weer mee in mijn week. De week waarin we weer een beetje terug gingen naar ‘normaal’. Lasse ging voor het eerst deze week weer 2 dagen naar het kinderdagverblijf. Ik vond het wel een beetje spannend, want ik dacht dat Lasse wel weer even zou moeten wennen na zo’n lange tijd thuis. Nou, niets was minder waar. Lasse vond het heel leuk om weer naar het kdv te gaan en met zijn vriendjes te spelen daar. Een hele opluchting en fijn dat het zo goed gaat allemaal. En ik vond het ook best weer fijn. Twee dagen waarop ik mijn handen weer vrij heb en lekker ongestoord kan werken. Verder vierden we natuurlijk moederdag. Pauline en ik zijn beiden in de watten gelegd door onze mannen. We namen weer de nodige horecashots tot ons en genoten van het mooie weer. Kijk je mee?

 

Moederdag @ Annika

Ik ben mega verwend met moederdag. Ik kreeg een superleuk cadeautje, een bon van de SOAP treatment store, met een mooie kaart erbij en een tekening van Lasse. En ik werd verrast met een heerlijke high-tea van Frenchie en Waldo. De hele dag door heb ik gesnoept en lekkere dingetjes gegeten.

Moederdag @ Pauline

En ook Pauline werd enorm in de watten gelegd. Zij kreeg een mooie armband van Mamaloves en werd ook verrast met een ontbijt van Frenchie en een goed gevulde box van Waldo patisserie. Ja, de mannen weten wel hoe ze ons blij moeten maken. Liefde gaat door de maag he, ook bij vrouwen šŸ˜‰

Naar de Olmenhorst

Wij gingen met Lasse even kijken bij de Olmenhorst, onze trouwlocatie. Je kunt hier gewoon heen en een koffie en taartje to-go halen. We hadden de Olmenhorst alleen nog maar afgelopen winter gezien en nu was alles aan het groeien en bloeien, zo mooi! We zagen onze bruiloft al helemaal voor ons. Helaas nog een jaartje wachten, maar dat betekent ook een jaar extra voorpret.

To the beach

Pauline ging met haar mannen een middagje naar het strand. Daar kun je nu ook koffie en broodjes afhalen bij de strandtenten. Als je doordeweeks gaat is het er heerlijk rustig en kun je met een gerust hart naar het strand toe gaan. Lekker even genieten van de frisse buitenlucht en Merlijn vind het superleuk om met het zand te spelen.

Nieuwe stoel

Ik zag via Littlespoon een superleuke vintage shop uit Zeeland voorbij komen. Daar verkochten ze deze stoel. En ik was er meteen verliefd op. Die moet ik hebben dacht ik. En ze hadden hem nog gelukkig. Afgelopen week werd hij geleverd en hij krijgt een mooi plekje op Lasse z’n kamer.

IJsje eten

We gingen op pad voor een olijfboom en besloten spontaan even een ijsje te halen bij Luciano in Overveen. Lasse koos natuurlijk aardbeienijs en ik nam een bolletje kokos (mijn lievelings). Ik kan zo genieten van dit soort momentjes samen.

En dit is ‘em dan, onze olijfboom. Ik ben er zo ontzettend blij mee, niet normaal. We kochten deze bij een bloemenkraam in Haarlem, op de hoek van de St. Bavo. Het was even een klusje om hem in de bak te krijgen, maar het is Chris gelukt. Ik vind het zo mooi staan. Deze boom is al ruim 90 jaar oud. Ik hoop dat hij het goed blijft doen. De plantenbak kocht ik bij Godu tuin, ik krijg hier vaak vragen over. Net als over de tuinset, deze is van Kees Smit.

Pizza party

We sloten de week af met een gezellige pizza party bij Pauline en Maurits. De boys konden weer gezellig met elkaar spelen en wij even bijkletsen. We bestelden lekkere pizza’s bij de Pizzabakkers. Superlekker!

De komende week is een beetje een gekke week. Het is natuurlijk Hemelvaart, dus wat extra vrije dagen. Pauline is jarig en dat gaan we natuurlijk vieren. Mijn zwager is ook jarig en het wordt prachtig weer de komende dagen. Ik heb er zin in!

Bedankt voor het lezen en een hele fijne week!

VolgĀ PaulineĀ enĀ mijĀ ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Paulineā€™s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan