Menu
Annikas-week-6-7-1.jpg

Annika’s week: Zonnige paasdagen + nieuwe verslaving

Wat een heerlijke dagen hebben we achter de rug. Ik merk dat er steeds meer rust komt in deze gekke periode en dat ik gewend ben geraakt aan het vele thuis zijn. En stiekem geniet ik er ook wel van. De quality time die we nu met z’n drietjes hebben. Iedere dag samen ontbijten en lunchen. Normaal gesproken moet Chris altijd vroeg de deur uit en is hij rond zessen weer thuis. Ook hij kan nu veel meer tijd doorbrengen met Lasse en dat is eigenlijk heel waardevol. Ik probeer ook steeds meer per dag te kijken en niet te ver vooruit te denken. We zien wel hoe het loopt allemaal en in de tussentijd geniet ik van de kleine dingen. De heerlijke tuin waar we lekker in kunnen relaxen en spelen met Lasse, de tijd die we samen hebben, de wandelingetjes buiten en ga zo maar door. Ik heb een gezellige week achter de rug en ook Pauline heeft weer wat leuke foto’s met mij gedeeld. Kijk je mee?

Bakken voor Pasen

Van het Bakery Institute heb ik het #ikbakthuis pakket ontvangen. Daarin zaten alle ingredienten voor lekkere paasrecepten, waaronder de bekende paashaas broodjes. Ik ging er mee aan de slag. Superleuk om te doen en ze waren erg goed gelukt. De vorm kon nog wel iets beter, maar voor een eerste keer vond ik het prima.

Zonnige paasdagen

Het was heerlijk weer tijdens de Paasdagen en we besloten daarom om buiten te brunchen. Ik had een paastasje bij Waldo besteld, vol met lekkers. Er zaten scones in, mini brioche broodjes, taartjes met lemon curd, een paasstol en een heel brood. Superlekker allemaal. Voor Lasse had ik een mandje klaargezet met lekkers erin en we gingen natuurlijk ook paaseitjes zoeken in de tuin.

Pasen @ Pauline

Ook Pauline genoot van een lekkere paasbrunch thuis. En Maurits kreeg van een zakelijke relatie een pakket om zelf worstenbroodjes te maken. Dus daar ging Pauline mee aan de slag.

Tommie & Merlijn

En zoals je ziet werd er ook weer veel aan babyknuffelen gedaan. Merlijn is gek op z’n broertje en geeft vaak kusjes. Tommie had er op deze foto even geen zin in, haha. Tommie groeit trouwens als kool. Ik hoop zo dat we binnenkort ook weer mogen babyknuffelen.

Genieten van de zon & nieuwe verslaving

Ik heb veel in de tuin gezeten. We hebben onlangs alle materialen besteld voor de vlonder, dus daar gaan we binnenkort mee aan de slag. Verder willen we ook nog de woonkamer schilderen en de kamer van Lasse een kleine make-over geven. Zijn kamertje is een beetje te baby-achtig nu vind ik. Ik heb nog wat Hague Blue verf over van Farrow and Ball, dus ik denk dat we daarmee aan de slag gaan. Verder heb ik een nieuwe verslaving, dalgona koffie. Het recept staat al online!

Treat yourself

Nu we zoveel thuis zitten, moet je jezelf af en toe verwennen. Pauline bestelde een lekker ijsje bij Da Benito en vulde haar Broste Copenhagen servies aan. Ik heb zelf ook eindelijk de gebaksbordjes van Broste besteld, die ontbraken nog in mijn collectie. Wil je ook shoppen in onze stijl? Kijk dan even hier.

Thuisquarantaine koken

En er werd natuurlijk ook weer volop gekookt. Ik maakte een lekkere risotto met truffeltapenade. Deze van Foodelicious is echt de beste. Als member krijg je nu 25% korting op het hele assortiment. Meld je aan om de aanbieding te bekijken. Pauline maakt iedere week een pizza met een Magioni pizzabodem. Deze kun je heel makkelijk invriezen en zo kun je altijd lastminute een lekkere pizza op tafel zetten. En zo krijg je ook nog eens extra groenten binnen.

Dit was het weer voor deze week. Gelukkig blijft het goede weer nog even aanhouden, dus we gaan weer vrolijk verder in onze tuin en met de klussen in huis. Hoe beleef jij deze tijd? En hoe zorg jij voor leuke afleiding?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan