Memberactie Yoghurt Barn

Pauline trakteert: Korting bij Yoghurt Barn, Taste, delicious. en meer

Ein-de-lijk is het maart. Ik heb er lang op gewacht! Ik ben helemaal klaar met die winter, wat niet echt een winter is maar meer een soort ellenlange herfst. Ik kan niet wachten tot ik weer de deur uit kan in enkel een leren jasje, op een terrasje kan ploffen en lekker buiten kan spelen met Lasse. En een nieuwe maand, betekent ook nieuwe memberactie’s! Woohoo! We hebben deze maand ontzettend veel leuke actie’s voor je in petto. Al zeg ik het zelf. Nee echt, ik vind de memberactie’s van maart ontzettend leuk en ik vind het heel tof dat we dit nu met jullie kunnen delen.

Sinds de lancering van de vernieuwde memberomgeving zijn er weer tienduizenden members bijgekomen en daar zijn we ontzettend blij mee. Naast het maken van weekmenu’s en het opslaan van je favorieten kun je als member gebruik maken van speciale aanbiedingen. Iedere maand staan er weer verse, nieuwe actie’s voor je klaar die wij persoonlijk uitgekozen hebben. Onze favoriete merken, events en producten komen hier aan bod. En ben je benieuwd naar de actie’s van deze maand? Lees dan snel verder!

1. Korting op een abonnement van delicious. magazine

Vind jij het ook heerlijk om af en toe offline foodinspiratie op te doen? Wij wel! En dat doen we met de delicious.

delicious.magazine is voor ons altijd een bron van inspiratie. Wij begeven ons heel veel op het wereldwijde web voor inspiratie, maar soms is het ook lekker om even offline te zijn en door een magazine heen te bladeren. En dan pakken we steevast delicious.magazine erbij. Of je nu op zoek bent naar fijne, makkelijke recepten, leuke hotspots, culi nieuwtjes of juist wat meer uitdagende recepten, bij delicious. ben je dan aan het goede adres.

Wil jij ook af en toe even offline genieten van culinaire inspiratie? Dat kan. Want wij mogen je 5 x delicious.magazine aanbieden voor €19,95 in plaats van 40,-. Dus bam, lekker 50% korting! Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

2. Met korting naar Taste of Amsterdam

Memberactie Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam, het foodevent waar wij ieder jaar naar toe gaan. Dit is toch wel het leukste foodevenement van Nederland. Je kunt hier je foodiehart ophalen, want bij Taste of Amsterdam ontdek je de nieuwste foodtrends, kun je allerlei lekkere gerechtjes proeven, genieten van heerlijke cocktails, leuke en inspirerende workshops en demo’s volgen en bovenal genieten van de gezellige sfeer. Taste of Amsterdam wordt gehouden in het Amstelpark in Amsterdam en ieder jaar tovert deze locatie zich weer om tot een gezellige en sfeervolle plek.

Samen met Taste of Amsterdam hebben we iets ontzettend leuks kunnen regelen voor jou als member van Uit Pauline’s Keuken. Wij mogen namelijk een hele fijne korting aanbieden op de tickets voor Taste of Amsterdam. Je betaalt slechts €9,- per ticket in plaats van €13,50. Superleuk toch? Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

3. Tweede yoghurt special gratis bij Yoghurt Barn

Memberactie Yoghurt Barn

Wij zijn al fan van Yoghurt Barn vanaf het moment dat ze begonnen. Inmiddels zit Yoghurt Barn overal en is (bijna) iedereen bekend met de overheerlijke yoghurt van Yoghurt Barn. Want, bij Yoghurt Barn verkopen ze niet alleen een bakje yoghurt. Nee, ze maken er in de vorm van een Yoghurt Special een loei lekker yoghurtfeestje van! De Yoghurt Specials zijn daar een goed voorbeeld van. Yoghurt met de lekkerste toppings, zoals mango, brownie en walnoten. Of banaan, kokos en chocola. Klinkt goed he?

Als member van Uit Pauline’s Keuken krijg je nu een tweede Yoghurt Special gratis. Superleuk! Zo kan je gezellig met een vriend of vriendin, familielid of collega samen genieten van een Yoghurt Special. Welke smaak is jouw favoriet? Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

4. Gratis Paas goodies bij MyMuesli

Memberactie mymuesli

Pasen staat voor de deur en dat betekent dat we weer massaal aan de Paas ontbijtjes, lunches en brunches gaan. Weet jij al wat je gaat serveren bij het Paasontbijt? Maak bijvoorbeeld een feestelijk ontbijtgerechtje met de muesli’s van Mymuesli. Wist je dat je bij Mymuesli zelf je muesli kan samenstellen? Hoe leuk! Dan kun je dus jouw ideale combinatie maken, met de ingrediënten die jij lekker vindt. En als je voor wat meer gemak wilt gaan, kan dat ook, dan kies je gewoon één van de kant-en-klare muesli’s. De muesli’s van Mymuesli zijn volledig biologisch, een fijne bijkomstigheid.

Speciaal voor Pasen hebben we een leuke actie opgezet met Mymuesli. Als member van Uit Pauline’s Keuken krijg je 6 lekkere Paas mini’s cadeau bij een minimale aankoop van €10,-. De Paas mini’s zijn t.w.v. €12,90. Je krijgt dus 6 kleine Mymuesli verpakkingen in 3 heerlijke smaken er gratis bij. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

En verder..

Naast deze nieuwe actie’s lopen er nog een aantal andere actie’s door. Zo kun je nog steeds €15,- korting krijgen op je eerste bestelling bij Frecious. Je weet wel, van die lekkere healthy sapjes. En je krijgt als member 20% korting op het hele assortiment van Bites We Love.

En wist je al dat je favoriete recepten kunt opslaan in je persoonlijke profiel? Zo kun je ze altijd makkelijk terugvinden. Het is ook mogelijk om lijsten aan te maken om je recepten te categoriseren. Heb je bijvoorbeeld een feestje binnenkort? Maak dan een lijst aan met ‘Feestje’ en sla daar alle recepten op die je wilt gaan maken voor dat feestje. Handig he?

Member

Ben jij al member?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de acties en heb je ook zin om met onze recepten aan de slag te gaan? In nog geen 10 tellen maak je (geheel GRATIS) een account aan. Registreer je hier & schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je niets meer hoeft te missen. Al bijna 70.000 mensen gingen je voor. Veel plezier met alle leuke aanbiedingen!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in