Menu

Vlog #67: Ik stop er mee!

Yes, de titel zegt het al. Ik stop voorlopig met vloggen. Ik ben nu bijna 38 weken zwanger en ik merk dat ik steeds meer in mijn bubbel kom. Ik heb even geen zin meer om de hele tijd de camera erbij te pakken en ik wil me nu echt focussen op de baby die er aan gaat komen. En heel eerlijk, ik beleef gewoon ook niet meer zoveel. Dat zie je ook in deze vlog. Ik ga voornamelijk buiten de deur lunchen, maar verder zit ik toch veel thuis. Het begint nu allemaal wat zwaarder te worden en ik rust daarom veel uit. Ik hoop toch dat ik er nog een boeiende vlog van heb kunnen maken voor jullie.

Kijk je mee?

Klik hier om de vlog te bekijken. Blijf me vooral volgen op Instagram, daar hoor je als eerste het babynieuws natuurlijk! En daar zal ik ook aangeven wanneer ik weer ga beginnen met vloggen. Bedankt voor het kijken!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST