Pauline vlog

Vlog #67: Ik stop er mee!

Yes, de titel zegt het al. Ik stop voorlopig met vloggen. Ik ben nu bijna 38 weken zwanger en ik merk dat ik steeds meer in mijn bubbel kom. Ik heb even geen zin meer om de hele tijd de camera erbij te pakken en ik wil me nu echt focussen op de baby die er aan gaat komen. En heel eerlijk, ik beleef gewoon ook niet meer zoveel. Dat zie je ook in deze vlog. Ik ga voornamelijk buiten de deur lunchen, maar verder zit ik toch veel thuis. Het begint nu allemaal wat zwaarder te worden en ik rust daarom veel uit. Ik hoop toch dat ik er nog een boeiende vlog van heb kunnen maken voor jullie.

Kijk je mee?

Pauline vlog

Klik hier om de vlog te bekijken. Blijf me vooral volgen op Instagram, daar hoor je als eerste het babynieuws natuurlijk! En daar zal ik ook aangeven wanneer ik weer ga beginnen met vloggen. Bedankt voor het kijken!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in