Menu

Vlog #66: Date abrupt beëindigd

Yes, weer een nieuwe vlog! Ik merk dat ik steeds minder beleef, nu ik verder in mijn verlof kom en vooral rustig aan doe. Toch heb ik de afgelopen week nog leuke dingen gedaan. Samen met Annika ging ik naar de ShowUp beurs, hier gaan we bijna ieder jaar heen en dat is altijd een super inspirerende en leuke beurs. Je wordt er hebberig van. Later die week had ik een soort mini babyshower. Mijn moeder en zus hadden dit voor mij georganiseerd, superleuk! En ik had een date middag met Maurits. Die helaas abrupt eindigde…

Voorlopig laatste vlog

Omdat ik merk dat ik steeds minder beleef door mijn verlof en laatste loodjes van de zwangerschap is dit voorlopig even de laatste vlog. Ik wil me nu gewoon focussen op de bevalling en ons kindje dat gaat komen. Ik weet nog niet wanneer ik weer ga beginnen, maar dat zal ik met jullie delen via Insta, als het zover is.

Kijk je weer mee?

Bekijk hier de hele vlog. Bedankt voor het kijken en fijn weekend allemaal.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST