vlog Pauline

Vlog #66: Date abrupt beëindigd

Yes, weer een nieuwe vlog! Ik merk dat ik steeds minder beleef, nu ik verder in mijn verlof kom en vooral rustig aan doe. Toch heb ik de afgelopen week nog leuke dingen gedaan. Samen met Annika ging ik naar de ShowUp beurs, hier gaan we bijna ieder jaar heen en dat is altijd een super inspirerende en leuke beurs. Je wordt er hebberig van. Later die week had ik een soort mini babyshower. Mijn moeder en zus hadden dit voor mij georganiseerd, superleuk! En ik had een date middag met Maurits. Die helaas abrupt eindigde…

Voorlopig laatste vlog

Omdat ik merk dat ik steeds minder beleef door mijn verlof en laatste loodjes van de zwangerschap is dit voorlopig even de laatste vlog. Ik wil me nu gewoon focussen op de bevalling en ons kindje dat gaat komen. Ik weet nog niet wanneer ik weer ga beginnen, maar dat zal ik met jullie delen via Insta, als het zover is.

Kijk je weer mee?

vlog Pauline

Bekijk hier de hele vlog. Bedankt voor het kijken en fijn weekend allemaal.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in