Menu
Foto-01-02-2020-13-00-43.jpg

Vlog #65: Ik heb verlof!

Yes, ik heb verlof! En wat is dat fijn. Ik kan er best wel makkelijk aan toegeven, dat vond ik de vorige keer wat lastiger. Maar gelukkig heb ik nu ook Annika die de zaken overneemt voor Uit Pauline’s Keuken, wat er voor zorgt dat ik het nu echt rustig aan kan doen. Fijn! Mijn eerste verlofweek bestond uit quality time met Maurits en Merlijn en hele rustige dagen, waarop ik zeer weinig doe. Haha! Nu kan het nog he?

Ik merkte tijdens het bekijken van de beelden dat ik nogal last heb van mijn #mombrains, want ik vertel alles wel drie keer. Sorry daarvoor, maar ik had het echt niet in de gaten. Baby nummer 2 zit nu al langer in mijn buik dan Merlijn, maar het blijft spannend wanneer hij nu gaat komen. Ik wacht  gewoon rustig af.

Kijk je mee?

Klik hier om de hele vlog te bekijken. Bedankt voor het kijken en misschien tot volgende week 🙂

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan