Pauline

Vlog #65: Ik heb verlof!

Yes, ik heb verlof! En wat is dat fijn. Ik kan er best wel makkelijk aan toegeven, dat vond ik de vorige keer wat lastiger. Maar gelukkig heb ik nu ook Annika die de zaken overneemt voor Uit Pauline’s Keuken, wat er voor zorgt dat ik het nu echt rustig aan kan doen. Fijn! Mijn eerste verlofweek bestond uit quality time met Maurits en Merlijn en hele rustige dagen, waarop ik zeer weinig doe. Haha! Nu kan het nog he?

Ik merkte tijdens het bekijken van de beelden dat ik nogal last heb van mijn #mombrains, want ik vertel alles wel drie keer. Sorry daarvoor, maar ik had het echt niet in de gaten. Baby nummer 2 zit nu al langer in mijn buik dan Merlijn, maar het blijft spannend wanneer hij nu gaat komen. Ik wacht  gewoon rustig af.

Kijk je mee?

Pauline

Klik hier om de hele vlog te bekijken. Bedankt voor het kijken en misschien tot volgende week 🙂

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in