Vlog #64: Ik ben geen oermoeder

Vlog #64: Ik ben geen oermoeder

Yes weer een nieuwe vlog! Ik deed deze week echt, echt, echt de allerlaatste dingen voor mijn werk. En nu ben ik dan officieel met verlof. En daar ben ik ook wel aan toe. Ik merk dat de laatste loodjes zwaar zijn en ik vind het toch een beetje spannend wanneer deze baby nou gaat komen. Ik had verder een leuke week met 2 keer een bezoekje aan Monkey Town. Merlijn vind het daar fantastisch en ik vind het niet erg om er naar toe te gaan. Normaal gesproken dan he! Nu ik hoogzwanger ben vind ik het wel iets pittiger, haha. We gingen gezellig lunchen met z’n drietjes en Lasse was in het weekend een dagje bij ons. Super gezellig! Hoe was jouw week? En herken je mijn verhaal over het moederschap? Hoe ervaar jij dit?

Kijk je mee?

Vlog #64: Ik ben geen oermoeder

Klik hier om de hele vlog te bekijken. Bedankt weer voor het kijken en misschien tot volgende week 🙂

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in