pauline zwanger

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Tijdens mijn laatste afspraak bij de verloskundige kreeg ik het toch een beetje benauwd. Het onderwerp bevalling (incl. de bijbehorende details) werd nu echt even aangesneden. De vorige keer is de bevalling mij compleet overvallen en dat is uiteindelijk heel goed gegaan. Daarom maakte ik me er tot nu ook geen zorgen om. Maar omdat baby 2 toch echt een stuk groter is, vraag ik me soms wel eens  af, hoe gaan we dit in hemelsnaam doen? Maar ook dat zal uiteindelijk wel weer op zijn pootjes terecht komen. Tot het zover is, geniet ik in ieder geval van de quality time die ik heb met Maurits en Merlijn. Kijk je mee naar mijn week?

Lekker lunchen

kidsproof hotspot haarlem
cappuccino

We ontdekten een nieuw plekje in Haarlem, Saar! Een leuke kidsproof plek. Ik zal er binnenkort wat meer over vertellen. De haver cappuccino is er in ieder geval heel lekker.

Cadeautje voor Merlijn

merlijn viggo

Merlijn dacht dat Sinterklaas was langs geweest maar hij heeft dit cadeautje gekregen van Znoet. Het is een mini sjoelbak. Superleuk want ik ben opgegroeid met sjoelen. Hij vindt het echt heel leuk en het is hem ook al gelukt om een steentje in een vakje te krijgen.

Nog een keer lunchen

frenchie

En die quality time bestaat vooral uit buiten de deur lunchen. Ik heb ’s avonds niet meer heel veel zin om uit eten te gaan, maar overdag vind ik het dan wel leuk om te lunchen. We gingen weer eens naar Frenchie (een van mijn favo plekjes in Haarlem). Merlijn en ik aten pannenkoeken en Maurits had ramen.

pauline

Daarna nog even shoppen in Haarlem. Vooral voor interieur spullen voor ons en voor Merlijn zijn nieuwe kamer. Wat ik gekocht heb zie je in de vlog van afgelopen zaterdag.

Monkey town

merlijn en Lasse

Ik ging 2 x naar Monkey Town. De eerste keer ging ik alleen met Merlijn en dat was niet zo’n succes. Merlijn kreeg een bloedneus, gelukkig was er een moeder zo lief om te helpen. Uiteindelijk kwam het allemaal weer goed, maar ik vond het best pittig met zo’n zwangere buik, achter een wilde peuter aanrennen.

merlijn en Lasse

De tweede keer gingen we met zijn vieren. Annika en Chris hadden wedding preps te regelen dus Lasse kwam gezellig bij ons. Dus we gingen weer naar Monkey Town. De jongens vonden het helemaal fantastisch en ik vind het dan weer fantastisch om de jongetjes zo blij te zien. En met zijn tweetjes was het echt prima te doen.

pauline

Dat ik er over een tijdje altijd zo bij loop, kan ik me nu nog niet voorstellen 🙂

pasteis de nata

En omdat we de hele dag op Lasse gepast hebben, werden we getrakteerd op Pasteis de nata. De enige echte, die kan je kopen bij A Loja in Haarlem. Zo lekker. PS het gaat dus nog steeds voor geen meter met mijn poging om minder suiker te eten

pizza

Annika en Chris bleven gezellig eten. En meestal bestellen we dan wat. Deze keer werd het pizza. En ondanks dat de bezorgtijd uiteindelijk bijna 1,5 uur later werd, was het wel heel lekker.

35 weken onderweg

pauline zwanger

Morgen ben ik 35 weken onderweg. Ik schrijf dit nu een week van tevoren, dus ik ben benieuwd of de baby nog lekker in de buik zit. Ik zei het in het begin al, het begint nu echt spannend te worden. Maar de vluchtkoffer staat klaar, de commode is ingericht, de babykaartjes zijn gemaakt dus wat mij betreft mag hij komen. Ik houd jullie op de hoogte!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in