Pauline's week: Ik vind het spannend

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Tijdens mijn laatste afspraak bij de verloskundige kreeg ik het toch een beetje benauwd. Het onderwerp bevalling (incl. de bijbehorende details) werd nu echt even aangesneden. De vorige keer is de bevalling mij compleet overvallen en dat is uiteindelijk heel goed gegaan. Daarom maakte ik me er tot nu ook geen zorgen om. Maar omdat baby 2 toch echt een stuk groter is, vraag ik me soms wel eens  af, hoe gaan we dit in hemelsnaam doen? Maar ook dat zal uiteindelijk wel weer op zijn pootjes terecht komen. Tot het zover is, geniet ik in ieder geval van de quality time die ik heb met Maurits en Merlijn. Kijk je mee naar mijn week?

Lekker lunchen

Pauline’s week: Ik vind het spannend
Pauline’s week: Ik vind het spannend

We ontdekten een nieuw plekje in Haarlem, Saar! Een leuke kidsproof plek. Ik zal er binnenkort wat meer over vertellen. De haver cappuccino is er in ieder geval heel lekker.

Cadeautje voor Merlijn

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Merlijn dacht dat Sinterklaas was langs geweest maar hij heeft dit cadeautje gekregen van Znoet. Het is een mini sjoelbak. Superleuk want ik ben opgegroeid met sjoelen. Hij vindt het echt heel leuk en het is hem ook al gelukt om een steentje in een vakje te krijgen.

Nog een keer lunchen

Pauline’s week: Ik vind het spannend

En die quality time bestaat vooral uit buiten de deur lunchen. Ik heb ’s avonds niet meer heel veel zin om uit eten te gaan, maar overdag vind ik het dan wel leuk om te lunchen. We gingen weer eens naar Frenchie (een van mijn favo plekjes in Haarlem). Merlijn en ik aten pannenkoeken en Maurits had ramen.

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Daarna nog even shoppen in Haarlem. Vooral voor interieur spullen voor ons en voor Merlijn zijn nieuwe kamer. Wat ik gekocht heb zie je in de vlog van afgelopen zaterdag.

Monkey town

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Ik ging 2 x naar Monkey Town. De eerste keer ging ik alleen met Merlijn en dat was niet zo’n succes. Merlijn kreeg een bloedneus, gelukkig was er een moeder zo lief om te helpen. Uiteindelijk kwam het allemaal weer goed, maar ik vond het best pittig met zo’n zwangere buik, achter een wilde peuter aanrennen.

Pauline’s week: Ik vind het spannend

De tweede keer gingen we met zijn vieren. Annika en Chris hadden wedding preps te regelen dus Lasse kwam gezellig bij ons. Dus we gingen weer naar Monkey Town. De jongens vonden het helemaal fantastisch en ik vind het dan weer fantastisch om de jongetjes zo blij te zien. En met zijn tweetjes was het echt prima te doen.

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Dat ik er over een tijdje altijd zo bij loop, kan ik me nu nog niet voorstellen 🙂

Pauline’s week: Ik vind het spannend

En omdat we de hele dag op Lasse gepast hebben, werden we getrakteerd op Pasteis de nata. De enige echte, die kan je kopen bij A Loja in Haarlem. Zo lekker. PS het gaat dus nog steeds voor geen meter met mijn poging om minder suiker te eten

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Annika en Chris bleven gezellig eten. En meestal bestellen we dan wat. Deze keer werd het pizza. En ondanks dat de bezorgtijd uiteindelijk bijna 1,5 uur later werd, was het wel heel lekker.

35 weken onderweg

Pauline’s week: Ik vind het spannend

Morgen ben ik 35 weken onderweg. Ik schrijf dit nu een week van tevoren, dus ik ben benieuwd of de baby nog lekker in de buik zit. Ik zei het in het begin al, het begint nu echt spannend te worden. Maar de vluchtkoffer staat klaar, de commode is ingericht, de babykaartjes zijn gemaakt dus wat mij betreft mag hij komen. Ik houd jullie op de hoogte!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in