Menu
Annikas-week-4-4.jpg

Annika’s week: Kan ik het wel alleen?

Yes, je leest het goed. Dit keer geen dagboekje van Pauline, maar van mij. Want Pauline is met zwangerschapsverlof. En dat betekent dat ik de komende tijd de site en alles eromheen in mijn eentje run. Natuurlijk heb ik nog dagelijks contact met Pauline, maar het is toch wel even weer wennen om alleen te werken. Vooral ook minder gezellig! Maar het gaat me tot nu toe goed af. Dus de komende maanden gaan me ook gewoon lukken! Ik neem jullie vandaag dus mee in mijn week. En ook nog een beetje in die van Pauline. Lees je mee?

Met Pauline naar ShowUp

ShowUp is een trendbeurs die twee keer per jaar gehouden wordt. Wij worden uitgenodigd als pers en dat vinden we altijd ontzettend leuk. Dus ook dit jaar namen we een kijkje. Je ziet hier alle nieuwe collecties van leuke woonmerken, lifestylemerken en kindermerken. En ook een klein beetje food. We doen er altijd ontzettend veel inspiratie op voor ons huis en het is gewoon ook heel gezellig, omdat je weer allerlei bekenden tegenkomt.

Lunchen bij Nes71

Vlakbij Pauline’s huis zit een leuk, nieuw tentje: Nes71. Hier gingen Pauline & ik even lunchen (met een tosti, what else) en een koffietje. Ik had een weekje vrij genomen, want dat doe ik eigenlijk te weinig. Het was een rustige week, dus ik deed alleen de noodzakelijke dingen. En ik had dus tijd om gezellig te gaan lunchen met Pauline. Vinden jullie het leuk als ik binnenkort meer vertel over dit leuke tentje?

Valentijn

En toen was het Valentijn! We doen er eigenlijk nooit heel veel aan, maar ik kon het toch niet laten om een lekker taartje te kopen. Hij zag er heel mooi uit, maar ik vond hem eigenlijk veel te zoet, zo zonde! Van Chris kreeg ik een mooie bos met rode rozen en ook Pauline werd in de watten gelegd met een heus Valentijnsdiner in joggingbroek 🙂

Uit eten met de fam

Pauline & Maurits namen ons en onze ouders mee uit eten bij de Venneper Lodge in Nieuw Vennep. Om ons te bedanken voor de afgelopen tijd, waar we vaak even ingesprongen hebben om ze te helpen tijdens de zwangerschap. Een hele leuke kidsproof spot met een kleine binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. We namen een lekker bittergarnituurtje en daarna gingen we bijna allemaal voor een pannenkoek. Simpel, maar lekker!

Shooten

Ik ging nog even langs Pauline om een recept voor de blog te koken en fotograferen. Ik doe dit bij Pauline thuis, omdat daar alle stylingspullen liggen, wel zo makkelijk.

Dagje naar Rotterdam

Ik had een afspraak in Rotterdam en hopte daarna nog even binnen bij de Foodelicious. Ik kan daar nooit weggaan zonder mijn winkelmandje vol te proppen met allemaal lekkere goodies. Daarna ging ik door naar de boeklancering van Marianne en daar stond de tafel vol met heerlijke homemade borrelhapjes.

Familytime

In het weekend gingen we met Lasse naar Artis. Dit was de tweede keer en ik was erg benieuwd hoe hij het zou vinden. Soms vond het een beetje eng, maar later vooral heel erg leuk. Daarna gingen we even naar de Pizzabakkers en meneer kreeg daar een lekker toetje. Je kan aan zijn gezicht wel zien dat het in de smaak viel.

Wanneer komt de baby?

Dat vragen we ons allemaal af 😉 Pauline is nu 38 weken zwanger en we kunnen niet wachten om ons nieuwe neefje te ontmoeten. Zo spannend! De babykamer is in ieder geval helemaal klaar. En nu is het afwachten! Dit was mijn week, ik hoop dat je het leuk vond om ook eens een kijkje in mijn leven te krijgen. Ik zal dit dus vaker gaan doen de komende tijd. Mocht je verzoekjes hebben voor persoonlijke artikelen van mij, dan hoor ik het graag. Dan ga ik er mee aan de slag!

Volg Pauline en mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan