pauline weuring zwanger

Zo ga ik het doen tijdens mijn verlof

Morgen ben ik 34 weken zwanger. De week waarin Merlijn het tijd vond om de wereld te ontdekken. En dat maakt deze zwangerschap ook zo dubbel. Want aan de ene kant heb ik misschien nog wel 6 weken (of langer te gaan), maar aan de andere kant heb ik ook steeds in mijn hoofd, dat het ieder moment kan gebeuren. De vorige keer heb ik helemaal geen verlof gehad, ik zat 2 dagen van tevoren nog op een sales event en had nog een opdracht staan. Maar deze keer ga ik het anders doen.

1 februari is het zover

Vanaf 1 februari ga ik met verlof. Ik hoef dan niks meer. Betekent niet dat ik ook niks meer ga doen. Maar alles wat ik moest doen is af. Het is me helaas niet gelukt om zoveel vooruit te werken als de vorige keer. Ik voelde me gewoon niet goed genoeg en ik vind mijn gezondheid en die van de baby toch net even belangrijker. Maar jullie hoeven je echt geen zorgen te maken, want Marianne gaat wat extra recepten maken, dus er komt genoeg leuks en lekkers online. En Annika zal af en toe ook wat gaan koken, dus aan inspiratie geen gebrek. Maar wat af moest is dus af. Ik kan nu alleen nog doen waar ik zin in heb. Mijzelf kennende kan ik toch niet 6 weken stilzitten, dus ik zal de laptop er echt nog wel eens bij pakken. En misschien de camera ook wel. Maar dat het mag, maar niet moet is wel een hele geruststelling.

Wanneer ben ik weer terug?

Mijn uitgerekende datum is 10 maart en ik ben van plan om 1 juni weer te beginnen. Dus ik neem wel gewoon de tijd voor mijn verlof.  Ik heb de vorige keer gemerkt (maar dat kwam natuurlijk ook door de ziekenhuisstart) dat ik die tijd echt wel nodig had. Zowel fysiek als mentaal. Als het allemaal goed gaat, kan ik natuurlijk altijd eerder al wat dingetjes doen en dat zal ook vast wel gebeuren, maar het hoeft dus niet perse, want ik heb tot half juni recepten klaargezet.

En Annika dan?

Annika zal de business dus even alleen runnen (samen met onze freelancers) de komende tijd. Dat is natuurlijk een stuk minder leuk. Gelukkig ben ik niet weg en zal ze echt wel elke week langskomen. Ook als er iets gekookt moet worden, gaat ze dat bij mij thuis doen omdat alle spullen en fotomaterialen hier liggen. Gelukkig heeft ze nog wel een mooie vakantie (pre honeymoon) in het vooruitzicht en daarna natuurlijk het huwelijk, waardoor ze ook wat extra vrij zal zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met haar.

Via social media zal ik ook updates blijven delen. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Maar reageren zal ik dus wat minder doen of helemaal niet. Ik lees wel altijd alles, maar als ik overal op moet antwoorden ben ik alsnog halve dagen aan het werk dus dat is niet zo’n goed idee. Dus voor nu alvast bedankt voor jullie lieve reacties en ik houd jullie op de hoogte.

pauline weuring zwanger

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in