Vlog #63 Nu is het echt even klaar

Ik roep het al een tijdje, ik ben aangekomen bij de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Ik had deze week nog een shootdag met Annika. En dit was dan echt de laatste keer. Of nou ja, ik heb nog 1 klein kookdagje gehad, maar die reken ik niet mee. Tijd om het rustiger aan te gaan doen en me voor te bereiden op de komst van baby nr. 2. Ik vind het zo spannend! Ik ben nu 33 weken zwanger en Merlijn kwam met 34 weken. Dus ik ben erg benieuwd wanneer ons tweede kindje geboren zal worden.

Naast de shootdag ging ik met Annika & Maurits naar de HoReCava in Amsterdam. Dit was echt superleuk! We hebben van alles geproefd en gezien. En dé trend is toch echt wel de vega en vegan alternatieven voor vlees en vis. Supergoed!

Ook liet ik mijn baargoud alvast verzilveren. Kennen jullie dat fenomeen? En heb jij ook baargoud gekregen na de bevalling?

Kijk je mee?

Klik hier om de vlog te bekijken.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in