Menu

Vlog #63 Nu is het echt even klaar

Ik roep het al een tijdje, ik ben aangekomen bij de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Ik had deze week nog een shootdag met Annika. En dit was dan echt de laatste keer. Of nou ja, ik heb nog 1 klein kookdagje gehad, maar die reken ik niet mee. Tijd om het rustiger aan te gaan doen en me voor te bereiden op de komst van baby nr. 2. Ik vind het zo spannend! Ik ben nu 33 weken zwanger en Merlijn kwam met 34 weken. Dus ik ben erg benieuwd wanneer ons tweede kindje geboren zal worden.

Naast de shootdag ging ik met Annika & Maurits naar de HoReCava in Amsterdam. Dit was echt superleuk! We hebben van alles geproefd en gezien. En dé trend is toch echt wel de vega en vegan alternatieven voor vlees en vis. Supergoed!

Ook liet ik mijn baargoud alvast verzilveren. Kennen jullie dat fenomeen? En heb jij ook baargoud gekregen na de bevalling?

Kijk je mee?

Klik hier om de vlog te bekijken.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.