pauline Weuring

Vlog #62: De laatste werkloodjes

Yes, daar ben ik weer. Ik was een paar weekjes afwezig. Als je me op social volgt dan heb je gezien dat ik de feestdagen vooral in mijn bed heb doorgebracht. Een flinke griep gooide roet in het eten (letterlijk en figuurlijk), want alle kerstdineetjes en ontbijtjes zijn aan me voorbij gegaan. Deze week voelde ik me weer redelijk fit en ik heb daarom meteen mijn camera er weer bij gepakt om dit voor jullie vast te leggen.

Ik had een paar laatste werkafspraken voor mijn verlof. Officieel ben ik per februari met verlof, maar ik doe het nu al rustiger aan. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik helemaal geen verlof gehad, omdat Merlijn al met 34 weken besloot te komen. Daar hou ik nu dus toch rekening mee. Ik had een lunchdate met Maurits en we maakten ruzie. Haha! Ja dat gebeurt ook bij ons hoor #reallife.

Kijk je mee?

pauline Weuring

Klik hier om de vlog te bekijken!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in