Menu

Vlog #62: De laatste werkloodjes

Yes, daar ben ik weer. Ik was een paar weekjes afwezig. Als je me op social volgt dan heb je gezien dat ik de feestdagen vooral in mijn bed heb doorgebracht. Een flinke griep gooide roet in het eten (letterlijk en figuurlijk), want alle kerstdineetjes en ontbijtjes zijn aan me voorbij gegaan. Deze week voelde ik me weer redelijk fit en ik heb daarom meteen mijn camera er weer bij gepakt om dit voor jullie vast te leggen.

Ik had een paar laatste werkafspraken voor mijn verlof. Officieel ben ik per februari met verlof, maar ik doe het nu al rustiger aan. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik helemaal geen verlof gehad, omdat Merlijn al met 34 weken besloot te komen. Daar hou ik nu dus toch rekening mee. Ik had een lunchdate met Maurits en we maakten ruzie. Haha! Ja dat gebeurt ook bij ons hoor #reallife.

Kijk je mee?

Klik hier om de vlog te bekijken!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.