merlijn

Paulines December: Dat liep even anders

Hallo lieve mensen. Zijn jullie ook weer begonnen met werken? Ik wel. Voor zo lang als het nog duurt, want morgen ben ik 31 weken zwanger. Maar voordat ik verder ga, wil ik eerst nog wat december kiekjes met jullie delen. En die zijn vooral van de eerste helft van december, want de 2e helft was ik ziek. Again! Het begon met dat ik niet lekker werd bij de echoscopist (gelukkig was de echo wel helemaal goed). En daarna kreeg ik wederom een flinke griep, dus ik heb 2 weken in bed doorgebracht. Geen kerst voor mij en met oud en nieuw lag ik om 22.00 weer in bed. Iets anders dan ik mij had voorgesteld, want we hadden een vakantie geboekt, dus dat was wel even zuur. Gelukkig waren de eerste twee weken wel leuk en dat laat ik jullie graag zien.

pauline

Het begon met leuke publicaties in de media. Ik stond met een interview in Gooisch Magazine, in het Parool en in 100% NL magazine. En dat blijft bijzonder om jezelf dan zo terug te zien.

Kerstmarkten

kerstmarkt caprera

Ik ben dol op kerstmarkten. En dan het liefst kleinschalige, anders dan anders markten. Dus geen massale toestanden. Ik ging o.a. naar de kerstmarkt bij Caprera, de Castle Christmas Fair en de Sunday Christmas market in de Lichtfabriek.

merlijn

Ik word er zo gelukkig van om dingen met zijn drietjes te doen.

Laatste werkdingen

pauline

De eerste weken van december stond ik nog best veel in de keuken om recepten voor jullie te maken. En ik dook mijn schuurtje in voor appelbeignets en oliebollen.

oliebol

Een oliebol voor een oliebol. Ik heb er best veel gegeten in december.

Lunchen bij Dignita

dignita

We gingen nog even lunchen met mede preggo en foodlover Denise bij Dignita in Amsterdam. Dat was heel gezellig!

De laatste afspraak

broodje kroket

Annika en ik hadden nog een afspraak aan de andere kant van het land en daarna luidden we de vakantie in met broodjes kroket. Yum!

fresh leidsenhage

En daarna bezochten we de Fresh food markt in winkelcentrum Leidsenhage. Ik zou hier iedere dag wel mijn boodschappen willen doen. Wel heel erg jammer dat Bij Robert gesloten was.

Kerst preps

merlijn

Merlijn hielp mee om de kerstboom te versieren. Grapje! Dit was letterlijk het fotomomentje, daarna was hij boos omdat hij de koekjes niet mocht opeteen (die zijn alleen al 3 jaar oud en redelijk versteend haha).

knippenduss

En het werd tijd dat ik ook even onder handen werd genomen. Door mijn vele ziek zijn was ik al veel te lang niet bij de kapper geweest. Femke van KnippenDuss heeft het weer gefixt, lekker blond en een stukje eraf.

donuts

En we kregen nog een fantastisch kerstcadeau van onze editor Jessy. Zo lekker!

Oud en Nieuw

oud en nieuw

En toen werd ik dus ziek en viel kerst in het water. Ik kon alleen maar in bed liggen en hopen dat het overging. Maar dat ging het niet, althans het duurde heel langzaam. Met oud en nieuw was ik voor het eerst sinds 1,5 week weer even uit bed. Mijn familie kwam langs en we aten oliebollen en Maurits maakte kaasfondue. Maar om 22.00 ging mijn lampje toch uit en ging ik weer naar boven. Op moment van schrijven voel ik me nog steeds niet top helaas.

De komende weken doe ik dus wat nog kan. Ik duik nog een keer de keuken in voor een kookdag en voor de rest bekijk ik het gewoon per dag. Deze zwangerschap is een stuk pittiger en het enige wat ik kan doen is daaraan toegeven. We zijn met Merlijn zijn nieuwe kamer bezig en ik moet nog een geboortekaartje uitzoeken. Maar dat komt helemaal goed! Ik houd jullie op de hoogte via mijn blogs, vlots en social media.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in