Een gezonde start met Pauline – gratis E-book

Yes, het nieuwe jaar is begonnen. Wij hebben er weer zin in, 2020 bring it on! En zoals ieder jaar begint dit jaar ook weer met goede voornemens. Of laten we het doelen noemen. Wij stellen ieder jaar doelen, zowel voor werk als prive. En een van mijn persoonlijke doelen is het behouden van een gezonde levensstijl. Dat is niet iets tijdelijks, maar dit probeer ik altijd te doen. Alleen in de decembermaand is de balans weer ver te zoeken. Herkenbaar? En dat geeft mij weer altijd extra motivatie om in het nieuwe jaar een frisse start te maken. Gezond eten, veel bewegen, veel water drinken en goed slapen. Maar ook genieten van alle lekkere dingen. Het een sluit het ander niet uit, als het maar in balans is.

Ebook cover

Gratis E-book 'Een gezonde start met Pauline'

Om het nieuwe jaar goed in te luiden hebben we het E-book ‘ Een gezonde start met Pauline’ voor jullie gemaakt. Het boek staat vol met onze populairste gezonde recepten. En zoals je van ons gewend bent zijn de recepten makkelijk te bereiden, snel klaar en hoef je niet stad en land af te zoeken naar dat ene ingrediënt. Daarnaast geven we praktische tips & tricks hoe je een gezonde levensstijl vol kunt houden. Ik deel mijn tips voor een gezonde levensstijl, ik vertel je hoe ik kook en wat er zoal in mijn voorraadkast staat. We weten als geen ander hoe moeilijk het is om die eeuwige balans te vinden.

Daarom laten we je zien dat je met een paar kleine aanpassingen in je levensstijl en een dosis gezonde & makkelijke recepten het jaar 2020 goed kan beginnen! Doe je mee?

Ebook preview
Ebook preview

Download gratis!

Je kunt het E-book gratis downloaden! Een cadeautje van ons voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is member worden op onze site. En dat is supermakkelijk. Registreer je hier (of log in) en maak in nog geen 5 minuten een account aan. Ga vervolgens naar Mijn profiel – Mijn aanbiedingen om het e-book te downloaden.

Wist je dat je als member van Uit Pauline’s Keuken nog meer voordelen hebt? Je kunt je favoriete recepten opslaan en zelf een weekmenu samenstellen. Ook staan er iedere maand persoonlijke aanbiedingen voor je klaar van de tofste foodmerken van Nederland.

Ebook

Sneakpeek

En dat is nog niet eens alles. We hebben weer een aantal superleuke aanbiedingen voor je in petto. Zo hebben we een hele leuke kortingsactie met Mepal en krijg je korting op alcoholvrije wijnen en spirits. Op deze manier kun je goed van start gaan met Dry Januari. Daarnaast krijg je nog steeds korting op de verse groentesapjes van Frecious, de ideale manier om eens een detox te proberen.

Wil je op de hoogte blijven van alle acties? Schrijf je dan in voor de membernieuwsbrief, zodat je niets hoeft te missen.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in