Nduja kruidenboter

10 x smeersels voor op stokbrood

Op zoek naar lekkere smeersels voor op stokbrood? Zoek niet verder! Wij hebben een handig lijstje samengesteld met de lekkerste stokbrood smeersels. En die maak je heel gemakkelijk zelf. Echt, binnen 10 minuten zet je zo’n lekkere homemade borreldip op tafel. Sneller dan naar de supermarkt gaan, 10 x lekkerder. Wij vinden het altijd leuk om in het weekend een uitgebreide borrelplank te maken. Lekkere kaasjes, Franse worstjes en natuurlijk vers stokbrood met smeersels. Blijer kun je ons niet maken!

Experimenteer met smaken

Het leuke van zelf smeersels voor op stokbrood maken is dat je kunt experimenteren met smaken. Je kunt een traditionele kruidenboter of aioli maken, maar voeg eens een leuke twist toe. Maak bijvoorbeeld onze ‘Nduja kruidenboter voor wat extra pit, of ga aan de slag met de paprika aioli. Tzatziki is een eeuwenoud, klassiek borrel recept. Met avocado kun je hem net even anders maken. Je gasten zullen verrast zijn. Wil je weten wat je nog meer kunt serveren bij de borrel? Bekijk dan onze borrelrecepten. 

Lekkere borreldips om zelf te maken

Zelfgemaakte borreldips zijn altijd het lekkerst. En je hebt vaak niet veel ingrediënten nodig om een lekkere borreldip te kunnen maken hoor. En met een goede keukenmachine ben je vaak binnen 10 minuten klaar. We maken zelf meestal extra veel, zodat we het de dag erna ook op ons broodje bij de lunch kunnen doen (tip!). En kruidenboter kun je ook heel goed invriezen. Vries meerdere porties in, zodat je snel een kleine hoeveelheid kan ontdooien. Zo heb je altijd homemade kruidenboter bij de hand.

1. 'Nduja kruidenboter

Nduja kruidenboter

2. Pesto aioli

3. Griekse tzatziki

Recept voor tzatziki

4. Paprika aioli

Recept paprika aioli

5. Muhammara dip

Muhammara dip

6. Bietenspread met feta

Bietenspread met feta

7. Zalmspread

Zalmsalade

8. Avocadospread

Avocadospread

9. Kruidenboter

kruidenboter

10. Tapenade

tomaten tapenade

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stem)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika is mede-eigenaar van Uit Paulines Keuken en vervult een veelzijdige rol binnen het team. Ze is is nauw betrokken bij alle aspecten van het platform. Van website optimalisaties tot SEO strategie en marketing. Annika heeft een passie voor mooie plekken, reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Recept bewaren?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in