Avocado tzatziki

7 x lekkere borreldips

Vrijdag is mijn favoriete dag van de week. Dan begint het weekend en dan heb ik weer even een paar dagen quality time met mijn 2 mannen. Op vrijdagavond wordt er meestal niet gekookt in huize Ilias/Weuring. Ik ben dol op een borreldiner! Eh, wat? Ja, een heerlijke plank vol met lekkere hapjes en snacks. Het leek mij daarom leuk om 7 lekkere borreldips met je te delen. Op mijn borrelplank liggen altijd toastjes met kaasjes, een lekker worstje, wat nootjes (wasabinootjes zijn mijn fav!) en natuurlijk lekkere dips voor erbij. En deze dips maak je heel makkelijk zelf.

Lekkere borreldips om zelf te maken

Ik vind zelfgemaakte borreldips altijd het lekkerst. En je hebt vaak niet veel ingrediënten nodig om een lekkere borreldip te kunnen maken hoor. En met een goede keukenmachine ben je vaak binnen 10 minuten klaar. Ik maak meestal extra veel, zodat ik het de dag erna ook op mijn broodje bij de lunch kan doen. Sla je dit lijstje met 7 lekkere borreldips op in je favorieten? Dan heb je het altijd bij de hand en dat is wel zo handig. Wat is jouw favoriete dip voor bij de borrel?

1. Paprika aioli

Recept paprika aioli

Klik hier voor het recept.

2. Avocado tzatziki

Avocado dip maken

Klik hier voor het recept.

3. Muhammara dip

Muhammara dip

Klik hier voor het recept.

4. Cannelini bonenspread met citroen

bonenspread

Klik hier voor het recept.

5. Bietenspread met feta

Bietenspread met feta

Klik hier voor het recept.

6. Zalmspread

Zalmsalade

Klik hier voor het recept.

7. Avocadospread

Avocadospread

Klik hier voor het recept.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in