Menu
thaise-currry-met-paksoi-7.jpg

5 x vegetarische curry recepten

Ik ben dol op curry’s. Ik heb reizen gemaakt naar Thailand en Maleisie, en oh daar heb ik echt de heerlijkste curry’s gegeten. En ik ben vooral fan van de vegetarische curry’s. Het leek mij daarom een leuk idee om een lijstje met 5 vegetarische curry recepten met je te delen. Want je kunt vlees heel goed achterwege laten in curry recepten. Je kunt bijvoorbeeld extra veel groenten toevoegen, zoals zoete aardappel of bloemkool. Ik vind dat persoonlijk veel lekkerder dan kip.

Zelf curry maken

Zelf een curry maken is helemaal niet moeilijk! Je hoeft het maar heel even voor te bereiden en daarna moet het gewoon een tijdje sudderen. In de tussentijd kun je iets anders doen. Ik gebruik meestal een kant-en-klare currypasta. Die van Fairtrade zijn erg fijn en bevatten geen onnodige rommel. Maar als je het leuk vindt kun je ook een keer zelf een currypasta maken. Sla dit lijstje met vegetarische curry recepten op in je favorieten, zodat je het altijd makkelijk terug kan vinden.

1. Thaise groene curry met paksoi en bimi

Klik hier voor het recept.

2. Zoete aardappel curry

Klik hier voor het recept.

3. Paneer masala

Klik hier voor het recept.

4. Bloemkool curry met kikkererwten

Klik hier voor het recept.

5. Rode vegetarische curry met zoete aardappel

Klik hier voor het recept.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan