Menu
Thumbnail-1-1.png

Vlog #60: Het feest gaat niet door

Yes ik heb weer een gloednieuwe vlog voor jullie klaar staan. Ik had een leuke week. Ik ging gezellig lunchen met Denise & Annika bij Dignita. Een superleuk tentje in Amsterdam. Annika en ik hadden weer een kookdag, maar die liep bijna in de soep doordat Lasse ziek werd. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren geleerd om flexibel te zijn en kon oma ons helpen. In het weekend stond er een feestje gepland van Maurits zijn werk, maar dat liep helaas anders. Verder heb ik jullie advies nodig, want ik weet echt niet wat ik deze winter moet dragen met mijn zwangere buik. Tips zijn meer dan welkom! Kijk je weer mee?

Bekijk de vlog hier

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Ik ben heel benieuwd naar jouw week en je kerstplannen natuurlijk. Weet je al wat er op het kerstmenu staat?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan