Vlog #60: Het feest gaat niet door

Vlog #60: Het feest gaat niet door

Yes ik heb weer een gloednieuwe vlog voor jullie klaar staan. Ik had een leuke week. Ik ging gezellig lunchen met Denise & Annika bij Dignita. Een superleuk tentje in Amsterdam. Annika en ik hadden weer een kookdag, maar die liep bijna in de soep doordat Lasse ziek werd. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren geleerd om flexibel te zijn en kon oma ons helpen. In het weekend stond er een feestje gepland van Maurits zijn werk, maar dat liep helaas anders. Verder heb ik jullie advies nodig, want ik weet echt niet wat ik deze winter moet dragen met mijn zwangere buik. Tips zijn meer dan welkom! Kijk je weer mee?

Bekijk de vlog hier

Vlog #60: Het feest gaat niet door

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Ik ben heel benieuwd naar jouw week en je kerstplannen natuurlijk. Weet je al wat er op het kerstmenu staat?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in