Pauline

Vlog #60: Het feest gaat niet door

Yes ik heb weer een gloednieuwe vlog voor jullie klaar staan. Ik had een leuke week. Ik ging gezellig lunchen met Denise & Annika bij Dignita. Een superleuk tentje in Amsterdam. Annika en ik hadden weer een kookdag, maar die liep bijna in de soep doordat Lasse ziek werd. Gelukkig hebben we de afgelopen jaren geleerd om flexibel te zijn en kon oma ons helpen. In het weekend stond er een feestje gepland van Maurits zijn werk, maar dat liep helaas anders. Verder heb ik jullie advies nodig, want ik weet echt niet wat ik deze winter moet dragen met mijn zwangere buik. Tips zijn meer dan welkom! Kijk je weer mee?

Bekijk de vlog hier

Vlog

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Ik ben heel benieuwd naar jouw week en je kerstplannen natuurlijk. Weet je al wat er op het kerstmenu staat?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in