Vlog #58: Say yes to the dress

Vlog #58: Say yes to the dress

Wow, wat een leuke week heb ik gehad. En dat was ook wel even nodig na al die ellendige weken. Annika ging op zoek naar haar droomjurk voor de bruiloft. En die heeft ze gevonden. Woehoe, wat een mooie jurk en wat was het leuk om dit mee te maken. Mijn moeder en ik hadden ook nog een speciale verrassing voor Annika in petto die zorgde voor de nodige tranen.

Verder geef ik even een update hoe het nu gaat. En ik ga met m’n moeder en zusje naar een kerstmarkt. Superleuk en sfeervol. Ik krijg zo helemaal zin in de kerstdagen. Heb jij al een kerstmarkt bezocht?

Het weekend stond in het teken van de verjaardag van Lasse. Alleen Maurits en ik hadden even wat strubbelingen die ochtend. Is dit herkenbaar onder de slechte slapers? Kijk je weer mee?

Say yes to the dress

Vlog #58: Say yes to the dress

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Klets je weer mee onder de vlog? Dat vind ik gezellig.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in