Vlog #59: Ben ik hormonaal?

Vlog #59: Ben ik hormonaal?

De titel van de vlog zegt al genoeg denk ik 😉 Ik merk dat ik in deze zwangerschap veel meer hormonaal ben dan bij mijn vorige zwangerschap. Ik kan echt om niets in tranen uitbarsten. Herken jij dit? Verder heb ik een leuke week gehad, maar had ik ook weer een griepje te pakken. Desalniettemin hebben we een hele gezellige pakjesavond gehad. Waarbij zowel wij als de boys goed verwend zijn door die lieve Sint. Ook gingen we aan de slag met de nieuwe kamer van Merlijn. Hij krijgt een junglekamer. Zo leuk! Ik ben erg benieuwd hoe dat straks zal gaan als de baby er is. Hebben jullie nog tips?

Kijk je mee?

Vlog #59: Ben ik hormonaal?

Bekijk hier de hele vlog. Heb jij ook pakjesavond gevierd?


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in