Vlog #59: Ben ik hormonaal?

De titel van de vlog zegt al genoeg denk ik 😉 Ik merk dat ik in deze zwangerschap veel meer hormonaal ben dan bij mijn vorige zwangerschap. Ik kan echt om niets in tranen uitbarsten. Herken jij dit? Verder heb ik een leuke week gehad, maar had ik ook weer een griepje te pakken. Desalniettemin hebben we een hele gezellige pakjesavond gehad. Waarbij zowel wij als de boys goed verwend zijn door die lieve Sint. Ook gingen we aan de slag met de nieuwe kamer van Merlijn. Hij krijgt een junglekamer. Zo leuk! Ik ben erg benieuwd hoe dat straks zal gaan als de baby er is. Hebben jullie nog tips?

Kijk je mee?

Bekijk hier de hele vlog. Heb jij ook pakjesavond gevierd?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in