Donna Hay

Pauline trakteert: dit wil je niet missen!

Yes, het is december en dat betekent dat de feestmaand officieel is begonnen. Eerst natuurlijk Sinterklaas en daarna nog kerst en oud & nieuw. Ik heb er zin in, jij ook? Weet je bijvoorbeeld al wat je gaat serveren met het kerstdiner? De komende tijd zullen we heel veel lekkere recepten met je delen. Maar dat is niet alles, want naast het delen van lekkere en makkelijke recepten vind ik het ook leuk om cadeautjes uit te delen. Ik vind het namelijk leuk om jou persoonlijk te bedanken voor alle bezoekjes aan onze site. Dus ik heb samen met een aantal hele leuke foodmerken toffe acties opgezet, waar jij als member van Uit Pauline’s Keuken van kan profiteren. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee! Want ja, die decembermaand is al duur genoeg, toch?

Member

1. Win het Donna Hay KERST kookboek

Donna Hay

Wij zijn al Donna Hay fan vanaf het eerste uur. Zij is een enorme inspiratiebron voor ons. Niet alleen haar recepten, die altijd eenvoudig zijn & er heerlijk uit zien, maar ook hoe zij haar imperium heeft opgebouwd. Ik heb alle Donna Hay kookboeken in mijn kast staan en deze boeken zal ik ook altijd houden. En nu heeft ze een nieuw boek uitgebracht, Kerst – het kookboek. En wij mogen 3 exemplaren verloten. Ik verklap alvast, dit boek MOET je hebben! En ook leuk om weg te geven aan een vriend(in) of familielid natuurlijk.

Wil jij kans maken op dit toffe Kerst kookboek van Donna Hay?  Registreer je hier of log in om mee te kunnen doen aan de winactie.

2. Easypeasy kerst met Boers & Boers

stressvrije kerst

Een stressvrije kerst, dat willen we allemaal. Maar we willen ook onze gasten in de watten leggen en een beetje indruk maken met onze kookkunsten, toch? Die twee kunnen heel goed samen gaan. Al jaren bestellen wij een Copas kalkoen bij Boers & Boers. Deze kalkoenen groeien op bij een farm nabij Londen. Boers & Boers haalt een deel van deze free range kalkoenen naar Nederland en zorgt er voor dat ze gevuld of ongevuld (net wat je wilt) bij jou thuis afgeleverd worden. En ik kan je vertellen dat deze kalkoenen echt verrukkelijk zijn. Om het je extra makkelijk te maken wordt er standaard een glaze (marinade) bijgeleverd en een kernthermometer. Een kind kan de was doen. Het enige wat de kalkoen nog nodig heeft is een beetje liefde en geduld.

Wil jij ook een stressvrije kerst en toch indruk maken met je kookkunsten? Wij hebben samen met Boers & Boers een leuke deal voor je geregeld. Je krijgt nu tijdelijk een potje cranberrysaus cadeau bij je bestelling. Geen fan van kalkoen? Geen zorgen, ze hebben ook kip, hert, hammen, beef of zalm. Genoeg keuze voor het kerstdiner!

3. Exclusief kerstrecept Donna Hay

Donna Hay

Dit heerlijke recept is een sneak preview uit Donna Hay haar nieuwste boek Kerst – het kookboek. En wij mochten hem met jullie delen. Heerlijke, zachte karamel met gezouten pinda’s. Superleuk om te maken in de kerstvakantie. En nog een tip: maak de karamel en doe het in een leuk doosje. Zo kun je het perfect als kerstcadeautje geven. Homemade cadeautjes zijn het leukst, toch?!

Ben je ook benieuwd naar dit recept? Registreer je hier of log in om het recept te bekijken.

4. Cadeautip! Culi pakket van Anne & Max

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor die ene culinaire vriend of vriendin? Ken je iemand die van thee,- en/of koffie houdt? Dan hebben wij dé cadeautip. Via ons kun je nu een heerlijk cadeaupakket bij Anne&Max shoppen voor een zacht prijsje. De inhoud is door ons samengesteld en we hebben een hele fijne korting afgesproken met Anne&Max. In het pakket zit onder andere een boek, een theetje en een granola.

Wil jij dit leuke pakket met korting aanschaffen? Je krijgt via ons €7,50 korting op het pakket op vertoon van de aanbieding in jouw profiel. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

5. Detoxen in december

Frecious

Een detox, heb jij dat wel eens gedaan? Misschien is het juist wel lekker om nu nog even een detox te doen, zo in de decembermaand. Of gewoon om aan je weerstand te werken met deze heerlijke sapjes van Frecious. De sapjes van Frecious bevatten minimaal 70% groente, maar er zijn ook sappen met 100% groenten verkrijgbaar. Ze worden ingevroren bij je thuis bezorgd, deze methode zorgt voor een goede houdbaarheid zonder dat er gekke toevoegingen gebruikt hoeven worden. In een flesje sap zit al meer dan 300 gr groente verwerkt. Zo kom je heel makkelijk aan de 500 gr dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Waar wacht je nog op? Wil jij deze gezonde & lekkere sapjes van Frecious proberen? Of ga je voor een detox? Met de speciale kortingscode krijg je nu €15 korting op je hele bestelling bij Frecious. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

6. Ontvang 20% korting bij Bites we Love

Bites we love

Wij hebben al in 2014 voor het eerst kennis gemaakt met de lekkere bites van Bites we Love. De bites van Bites we Love zijn gezond & lekker tegelijk. En dat is precies waar wij van houden. De handige meeneemzakjes zijn perfect voor in je handtas, auto of op kantoor. Zo kun je altijd gezond snacken op het moment dat je trek krijgt. Wij hebben dit zelf altijd rond een uurtje of 4 en hoe fijn is het dan dat je alleen even een zakje met bites hoeft open te trekken? De bites zijn gemaakt op basis van noten en bonen.

Wil jij deze bites ook eens proberen? Met de speciale kortingscode krijg je nu 20% korting op je hele bestelling bij Bites we Love. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Ben jij al member?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de acties en heb je ook zin om met onze recepten aan de slag te gaan? In nog geen 10 tellen maak je (geheel GRATIS) een account aan. Registreer je hier, zodat je niets meer hoeft te missen. Veel plezier met alle leuke aanbiedingen!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in