Menu
ACS_0787.jpg

Vlog #57: Janken als een klein kind!

Yes, daar ben ik weer. Na drie weken radiostilte (qua vlogs dan), ben ik weer terug met een gloednieuw exemplaar. Ik heb een paar ellendige weken achter de rug met heel veel ziek zijn (ik schreef er hier een blog over), maar het ging afgelopen week eindelijk wat beter. Dus, ik heb mijn telefoon er weer bij gepakt en je meegenomen in mijn week. En het was een leuke week. Annika & ik hadden een leuke kookdag die voorspoedig verliep. En ik ging in het weekend met mijn mannen naar Gent, want ik ben 12,5 jaar samen met Maurits en dat moet gevierd worden. Helaas moest ik vlak voor vertrek een zakelijke teleurstelling verwerken en er voltrok zich ook nog een kleine ramp in huis. Met als resultaat: een hormonale huilbui. Ach ja, dat hoort er ook bij als je zwanger bent, toch?

Kijk je mee?

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Bedankt voor het kijken en hopelijk tot volgende week!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan