Menu

Vlog #56: Mamadag met Merlijn

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn vlog. Deze week hebben Annika en ik een kookdag en geef ik jullie een kijkje achter de schermen. Vinden jullie het leuk als ik dit vaker doe? Laat maar weten wat jij terug zou willen zien in de vlog, dan neem ik dit mee.

Verder gingen Maurits en ik met Merlijn naar Babypark om inspiratie op te doen voor zijn peuterkamer. Want wat voor bedje moeten we nu kopen? Meteen een eenpersoonsbed of eerst toch een peuterbed? Zo moeilijk om keuzes te maken. Heb jij een tip? En ik laat je zien wat ik allemaal doe op mijn vrije dag met Merlijn. Helaas eindigt de week minder leuk. Kijk je weer mee?

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Dank je wel voor het kijken en tot de volgende keer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.