Vlog #56: Mamadag met Merlijn

Wat leuk dat je weer kijkt naar mijn vlog. Deze week hebben Annika en ik een kookdag en geef ik jullie een kijkje achter de schermen. Vinden jullie het leuk als ik dit vaker doe? Laat maar weten wat jij terug zou willen zien in de vlog, dan neem ik dit mee.

Verder gingen Maurits en ik met Merlijn naar Babypark om inspiratie op te doen voor zijn peuterkamer. Want wat voor bedje moeten we nu kopen? Meteen een eenpersoonsbed of eerst toch een peuterbed? Zo moeilijk om keuzes te maken. Heb jij een tip? En ik laat je zien wat ik allemaal doe op mijn vrije dag met Merlijn. Helaas eindigt de week minder leuk. Kijk je weer mee?

Je kunt hier de hele vlog bekijken. Dank je wel voor het kijken en tot de volgende keer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in