Menu
truffel-kruidnoten-8.jpg

5 lekkere Sinterklaasrecepten

Vijf lekkere sinterklaasrecepten voor Sinterklaasavond. Dat leek mij wel een leuk lijstje om te delen. Sinterklaas staat immers bijna voor de deur. Ik ben zelf gek op het Sinterklaasfestijn en ben dan ook dolblij dat ik nu een peuter heb, waardoor ik me weer voor de volle 100% in de sinterklaasgekte kan storten. Zonder dat het genant is, haha. Lasse maakt het nu al een beetje bewust mee. Hij wordt overmorgen 2 en mocht dit jaar voor het eerst zijn schoentje zetten. Ik hoor niets anders dan ‘Klaas’, ‘Paard’, ‘Boot’ en ‘Pieten’. Zo schattig! Dus ik denk dat hij zich er al wel een beetje bewust van is. Zo leuk! De dag na het schoentje zetten moesten we ook wel 6 keer bij het waterbakje voor het paard van de sint kijken. Even weer laten zien dat het bakje helemaal leeg was. Ik kan niet wachten tot hij wat ouder is en helemaal die excitement voelt zoals ik die vroeger altijd voelde. Zo’n leuke tijd vind ik het.

Met deze sinterklaasrecepten kan jouw heerlijke avondje sowieso niet meer stuk. Je hoeft de sinterklaasrecepten natuurlijk niet enkel te gebruiken voor sinterklaasavond. Ik eet het liefst de hele maand november en december sinterklaaslekkernijen. In dit lijstje met sinterklaasrecepten zit er vast wel iets voor je bij.

Ik ben benieuwd hoe en of jij Sinterklaas gaat vieren. En welke van deze sinterklaasrecepten ga jij maken? Laat het me weten in de comments.

1. Sinterklaastaart met chocolade ganache

Klik hier voor het recept.

2. Mega truffel kruidnoten

Klik hier voor het recept.

3. Mini banketletter met dadelspijs

Klik hier voor het recept.

4. Arretjescake sint style

Klik hier voor het recept.

5. Speculaas boterkoek

Klik hier voor het recept.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan