annika Weuring

Pauline’s week: Annika gaat trouwen

Verschil moet er zijn, ik lag de hele week met griep in bed (daarom is deze blog ook een weekje later) en Annika had de tijd van haar leven in Gent. Haar Chris ging op zijn knieën en stelde de vraag der vragen. Iets waar Annika al heel lang op heeft gewacht (volgens mij heeft ze al 6 jaar een secret Pinterest bord met trouw inspiratie haha). Het antwoord was natuurlijk Ja en in deze blog vertel ik er wat meer over. En ik laat je een sneak peek zien van ons eigen kerstmagazine dat we gemaakt hebben. Lees je mee?

Family time

merlijn

Voordat ik ziek werd, gingen we met zijn drietjes wandelen in de duinen. Klein stukje maar, want madam hier is meteen buiten adem haha.

parnassia Bloemendaal

En natuurlijk gingen we daarna even “borrelen” bij Parnassia. Deze Nacho’s waren echt heel lekker. Ik zit weer in een nacho fase geloof ik.

parnassia aan zee

Merlijn houdt vooral van koekjes.

Annika is jarig

huize van Wely

Omdat Annika met haar verjaardag in Gent zat, vierden we het al het weekend ervoor. Lekker met een taartje. Ik houd zo van die marsepein gebakjes. Het gaat trouwens supergoed met mijn suiker inname. Haha niet echt dus.

She said YES

annika Weuring

Voor haar verjaardag nam Chris haar een weekendje mee naar Gent. Ze sliepen in het Pillows hotel. Stiekem had Annika een klein vermoeden omdat Chris af en toe een beetje raar deed. Maar toen er tijdens het luxe diner bij Lof niks gebeurde, had ze zoiets van: zal wel niet. Ik moet hier zelf om lachen want ik weet dat Annika heel graag wilde trouwen en ze wel vaker heeft gedacht dat het moment daar was en dat was dan niet zo. Maar terug op de kamer, was de hele kamer versierd, er lagen rozen op bed, er stond champagne klaar en er hingen ballonnen (ouwe romanticus). Chris ging op zijn knieën en na een mooie speech stelde hij dé vraag, het antwoord was natuurlijk Ja. Dus ik had om 22.00 een blije Chris en Annika op FaceTime om het leuke nieuws te delen. Ik ben zo blij voor hun.

Kerst magazine

kerstpakket uit Paulines keuken

Misschien hebben jullie via social media wel meegekregen dat wij een kerstpakket ontwikkeld hebben “Winter moments”. We hebben zelf producten geselecteerd zoals een plukbrood, een smores kit en lekkere brownie koekjes die je op je theekopje kunt hangen. Zo leuk! Iedere verpakking is voorzien van een prachtige foto die Annika heeft gemaakt. En naast de producten hebben we ook een speciaal kerstmagazine gemaakt met recepten, creatieve ideetjes, leuke shoptips en persoonlijke verhalen.

kerstpakket uit Paulines keuken

Het kerstpakket en het kerstmagazine zijn te bestellen via diverse leveranciers van kerstpakketten. En je kan het vinden bij de groothandel. Dus wil je Uit Pauline’s keuken met kerst in huis halen, vraag er dan naar bij je baas. Via google kan je de leveranciers wel vinden als je zoekt op kerstpakket Uit Paulines keuken.

Ik hou hier zo van

pauline

Ik ben dol op oliebollen en heb de eerste dus ook alweer gehad. Maurits schrok gewoon van mijn enthousiasme toen ik zag dat de kraam er weer stond.

Weer beter

Tijn akersloot

Ik heb de hele week met griep in bed gelegen, wat een ellende. Als je zwanger bent, lijkt het wel alsof het nog langer duurt voordat je er weer bovenop bent. Toen ik me enigszins weer wat beter voelde, wilde ik meteen wat doen. Dus we gingen even koffie drinken bij Tijn. Mijn favoriete plekje aan het strand.

de volkslust

De volgende dag gingen met de familie Ilias to be even lunchen bij de Volkslust in Haarlem. Ik had een croque monsieur met heel veel kaas. Lekker!

van beinum Haarlem

En die lunch eindigde uiteindelijk in de kroeg. Lasse en Merlijn zijn er vroeg bij en ze vonden het superleuk. Lekker bittergarnituurtje erbij en mijn zondag was weer compleet.

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in