Member acties

Members only: acties & exclusief recept van deze maand

Weer een nieuwe maand en dat betekent weer heel veel nieuwe memberacties! We zullen vanaf nu iedere maand een update geven over de nieuwste members-only acties. Zo hoef je niks te missen. Maar het is ook handig om je in te schrijven voor de speciale member nieuwsbrief, want sommige acties gelden slechts een paar dagen en die zie je alleen terug in de nieuwsbrief.

Misschien heb je het nieuws gemist en heb je geen idee waar ik het over heb? Wij hebben afgelopen maand de vernieuwde memberomgeving gelanceerd. Hier kun je, je favoriete recepten bewaren, gepersonaliseerde lijsten  met recepten maken, weekmenu’s samenstellen en dus profiteren van leuke acties & aanbiedingen van Nederlands leukste foodmerken. Merken en producten waar wij enorm fan van zijn en omdat we zo blij zijn met jou als bezoeker, wilden we graag wat terug doen. Ook vind je regelmatig exclusieve recepten, printables of goodies in de memberomgeving. Member worden is gratis en dat doe je door in nog geen 10 tellen een account aan te maken op de site. Wil je alle ins & outs lezen over de nieuwe memberomgeving? Dat kan hier.

Member

1. Ontvang 20% korting bij Bites we Love

Bites we love

Wij hebben al in 2014 voor het eerst kennis gemaakt met de lekkere bites van Bites we Love. De bites van Bites we Love zijn gezond & lekker tegelijk. En dat is precies waar wij van houden. De handige meeneemzakjes zijn perfect voor in je handtas, auto of op kantoor. Zo kun je altijd gezond snacken op het moment dat je trek krijgt. Wij hebben dit zelf altijd rond een uurtje of 4 en hoe fijn is het dan dat je alleen even een zakje met bites hoeft open te trekken? De bites zijn gemaakt op basis van noten en bonen.

Wil jij deze bites ook eens proberen? Met de speciale kortingscode krijg je nu 20% korting op je hele bestelling bij Bites we Love. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

2. Shop onze bakmixen met korting

Bakmixen verpakking

Al sinds de lancering van onze bakmixen zijn ze niet aan te slepen in de supermarkt. Het is een onwijs succes en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. En deze vreugde willen we graag met jou delen. Daarom krijg je nu tijdelijk 0,50 cent retour op een bakmix naar keuze. Er zitten er inmiddels 5 in ons assortiment: Bananabread mix, Carrotcake mix, Chocochip, Appel-Kaneel en de Kwarkcake. Ze zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn, Jumbo (gezondheidsvak), Deka, Dirk, Coop & Hoogvliet.

Wil jij onze mixen proberen met een fijne korting? Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

3. Korting op groentesapjes van Frecious

Frecious

Een detox, heb jij dat wel eens gedaan? Nu de decembermaand weer in aantocht is, is het misschien wel lekker om nog even een detox te doen. Of gewoon lekker aan je weerstand te werken met deze heerlijke sapjes van Frecious. De sapjes van Frecious bevatten minimaal 70% groente, maar er zijn ook sappen met 100% groenten verkrijgbaar. Ze worden ingevroren bij je thuis bezorgd, deze methode zorgt voor een goede houdbaarheid zonder dat er gekke toevoegingen gebruikt hoeven worden. In een flesje sap zit al meer dan 300 gr groente verwerkt. Zo kom je heel makkelijk aan de 500 gr dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Waar wacht je nog op? Wil jij deze gezonde & lekkere sapjes van Frecious proberen? Of ga je voor een detox? Met de speciale kortingscode krijg je nu €15 korting op je hele bestelling bij Frecious. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

4. Lekker culi cadeaupakket van Anne & Max

De feestmaand is in aantocht en dat betekent dat we weer met z’n allen massaal op cadeautjes jacht gaan. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor die ene culinaire vriend of vriendin? Ken je iemand die van thee,- en/of koffie houdt? Dan hebben wij dé cadeautip. Via ons kun je nu een heerlijk cadeaupakket bij Anne&Max shoppen voor een zacht prijsje. De inhoud is door ons samengesteld en we hebben een hele fijne korting afgesproken met Anne&Max. In het pakket zit onder andere een boek, een theetje en een granola.

Wil jij dit leuke pakket met korting aanschaffen? Je krijgt via ons €7,50 korting op het pakket op vertoon van de aanbieding in jouw profiel. Registreer je hier of log in om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

5. Recept carrot cake met honingnoten

Carrot cake met honingnoten

Naast leuke acties en aanbiedingen zullen we ook exclusieve recepten met je delen in de memberomgeving. Deze carrotcake met honingnoten is de eerste. En ik kan je vertellen, dit recept wil je niet missen. Een heerlijke, kruidige cake met een romige frosting. Afgetopt met gecarameliseerde honingnoten. Een feestje om te zien, maar vooral om te proeven.

Wil jij deze carrotcake ook maken? Registreer je hier of log in om het recept te bekijken.

Ben jij al member?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de acties en heb je ook zin om met onze recepten aan de slag te gaan? In nog geen 10 tellen maak je (geheel GRATIS) een account aan. Registreer je hier, zodat je niets meer hoeft te missen. Veel plezier met alle leuke aanbiedingen!

Sneakpeak december

In december komen er hele toffe acties aan met onder andere Donna Hay en onze favoriete kalkoenleverancier Boers & Boers. Stay tuned!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in