recept carrot cake met honingnoten

5 x gezonde(re) cakerecepten

Ik zit volop in de snoepfase. Kruidnoten, marsepein, chocola. Ik vind het allemaal even lekker. Even pas op de plaats, dat is dus wel nodig. En dat kan heel goed met deze gezondere cakerecepten. Kijk, je kunt altijd beter een appel eten dan een plak cake. Maar met deze gezondere cakerecepten kun je toch even genieten van een lekker plakje cake. Er zit namelijk veel en veel minder suiker in dan bij de ‘normale’ cakerecepten. Deze cakerecepten zijn allemaal gemaakt met onze eigen bakmixen. De recepten zijn dus ook nog eens heel makkelijk om te maken. Het enige wat je nog hoeft toe te voegen zijn de natte ingrediënten. Piece of cake toch?

Het leuke van onze bakmixen is dat je er eindeloos mee kan variëren. Dat laten we zien middels deze recepten, maar je kunt natuurlijk zelf ook lekker creatief aan de slag gaan. Aan het einde van dit artikel deel ik nog een leuke kortingsactie die nog een paar dagen loopt. Vergeet dus niet even naar onderen te scrollen.

1. Peanutbutter bananabread

gezond bananabread recept

Klik hier voor het recept.

2. Appel plaatcake

appelkaneel cake

Klik hier voor het recept.

3. Naked carrot cake

Carrot cake recept

Klik hier voor het recept.

4. Perencake

Snelle perencake maken

Klik hier voor het recept.

5. Carrotcake met honingnoten

Carrot cake met honingnoten

Dit recept is alleen toegankelijk voor members. Klik hier om het recept te bekijken. (eerst registreren of inloggen en ga dan naar Mijn Aanbiedingen).

Bakken met korting!

Ben je enthousiast geworden van deze gezondere cakerecepten en wil je ook lekker aan de bak gaan? Dan hebben we nu iets leuks voor je. Tot aanstaande maandag 25 november profiteer je van een cashback op al onze bakmixen.

Wat moet je hiervoor doen?

Wees er snel bij, want de actie loopt nog maar een paar dagen. Veel bakplezier gewenst en deel vooral je resultaat op Instagram met de #uitpaulineskeuken.

bakmixen uit Paulines keuken

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in