Pauline’s week: 12,5 jaar samen met Maurits

Ik was nooit zo goed in de liefde. Waar mijn vriendinnen vaak al jaren verkering hadden, was ik de eeuwige vlinder die iedere keer weer met een nieuwe vlam op de proppen kwam. Dit duurde vaak maar tijdelijk. Totdat ik Maurits leerde kennen (ik was toen 26). Bij de allereerste ontmoeting was het nog geen liefde op het eerste gezicht, maar na een half jaar berichtjes uitwisselen via Hyves en een date bij mij thuis was het raak. Ik wist het ook meteen, dit is mijn soulmate. Maurits maakt mij iedere dag aan het lachen, zelfs als ik ziek in bed lig of een enorme off day heb. Ik denk dat humor ook het geheim van ons succes is. We hebben het zo gezellig samen. Plus daarbij opgeteld heel veel liefde, elkaar vrij laten en elkaar nemen zoals we zijn. Ik houd zo ontzettend veel van hem! Vandaag zijn we 12,5 jaar samen en ik kijk nu al uit naar de komende 12,5 jaar. Ons jubileum vierden we afgelopen weekend in Gent. Kijk je mee?

Kids market in Amsterdam

kanarieclub

Het weekend ervoor ging het eindelijk weer wat beter met mij en gingen we even naar Amsterdam. Er was een leuke kidsmarkt in de Hallen en we gingen lunchen bij de Kanarieclub. Uiteraard met een tosti 🙂

kanarieclub

Balen jullie ook altijd als er geen koekje bij de koffie zit?

Sinterklaas is er weer

pepernoten

Ik zit in een enorm zoete fase. Ik kan natuurlijk de zwangerschap de schuld geven, lekker makkelijk. Maar ik weet zelf ook wel dat het ieder jaar rond deze tijd raak is. Ik houd ook zoveel van pepernoten. Deze 2 varianten zijn mijn favoriet 🙂

merlijn

We gingen met de jongetjes kijken bij de intocht van Sinterklaas. Merlijn en Lasse vonden het helemaal fantastisch. Druk zwaaien en lachen. Zo schattig om te zien!

lindt ballen

Als oppeppertje kreeg ik van Annika een enorme zak met Lindt ballen. Ze zijn zo lekker. Zowel in Utrecht als in Amsterdam heb je een store waar je deze ballen kunt scheppen.

Weekendje Gent

Gent stond al een een tijdje op onze planning, maar omdat ik steeds ziek was, kwam het er niet van. Nu wel. En een extra goed moment om ons jubileum te vieren.

frites atelier

Merlijn was gezellig mee en die was de eerste dag toch wel wat moe van de autorit. Dus aten we lekker snel een frietje bij Frites Atelier. Yum zo lekker! Al had Merlijn liever een banaan.

pillows hotel gent

Op aanraden van Annika boekten we het Pillows Hotel. Wat een fijne plek! En het ontbijt was zo lekker. Echt een aanrader.

Alice

merlijn

We hadden alleen zoveel ontbijt gehad dat we de lunch maar oversloegen. Alleen moest Merlijn wel even een broodje eten. We zaten bij Alice, echt een superleuk plekje. Je kan hier ook heel goed high teaën. Iets verder in de straat zit de winkel van Alice waar je allemaal lekkere dingen kunt kopen.

konijn

En toen voltrok zich een regelrechte ramp. Konijn was zoek. We hadden er ooit 4 en nu inmiddels nog 2, maar we hadden geen extra knuffel meegenomen. Dus er zat niks anders op dat Maurits ging zoeken. Gelukkig vond hij konijn op straat.

wafel

En als je in België bent, kan je zo’n lekkere wafel niet overslaan natuurlijk. Overal vind je tentjes waar ze ter plekke gemaakt worden.

Otomat Gent

otomat gent

We hebben langs niet alles kunnen zien omdat Merlijn tussendoor nog even moest slapen. Maar wat is Gent toch leuk. Ik was er al eens eerder geweest, maar ontdekte nu toch weer een hele andere kant van de stad. Zaterdagavond hebben we nog een pizza gegeten bij Otomat, zo’n leuk plekje (ook voor de bierliefhebber). De pizza ging er in ieder geval beter in bij Merlijn dan de patat.

Zondag zijn we na het ontbijt weer naar huis gegaan. Ik heb er enorm van genoten. Lekker Quality time met zijn drietjes. Krijg wel meteen weer zin in een volgend tripje hierdoor.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in