Vlog #55: Wordt het een keizersnede?

Leuk dat je weer kijkt naar mijn vlog van afgelopen week. Ik had de 20 weken echo en dat is toch altijd weer even spannend. Gelukkig is alles goed met de baby. Maar er is toch wel iets waar ik me een beetje zorgen over maak. Annika en ik hadden leuke werkafspraken en we gingen samen naar het In de Wolken festival. Zo leuk, ik ben helemaal los gegaan en heb heel wat babystuff gekocht. Ik laat jullie mijn aankoopjes zien. Verder hadden we nog een leuke kerstshoot met de hele familie. Kortom een leuke en volle week.

Kijk je mee?

Bekijk hier de hele vlog. Laat je me weten hoe jouw week was?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in