Menu

Vlog #55: Wordt het een keizersnede?

Leuk dat je weer kijkt naar mijn vlog van afgelopen week. Ik had de 20 weken echo en dat is toch altijd weer even spannend. Gelukkig is alles goed met de baby. Maar er is toch wel iets waar ik me een beetje zorgen over maak. Annika en ik hadden leuke werkafspraken en we gingen samen naar het In de Wolken festival. Zo leuk, ik ben helemaal los gegaan en heb heel wat babystuff gekocht. Ik laat jullie mijn aankoopjes zien. Verder hadden we nog een leuke kerstshoot met de hele familie. Kortom een leuke en volle week.

Kijk je mee?

Bekijk hier de hele vlog. Laat je me weten hoe jouw week was?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.