Pauline vlog

Vlog #54: Merlijn is jarig!

Ik heb een leuke week achter de rug. De week begon rustig. Ik heb vooral veel achter de laptop gezeten en recepten voor jullie uitgewerkt. Dat soort weken zitten er ook soms tussen en dat is ook wel eens fijn. Wat minder op pad. Maar het hoogtepunt was afgelopen weekend, waar we de verjaardag van Merlijn vierden. Twee jaar is hij geworden en oh, wat gaat de tijd toch snel. We vierden het met cadeau’s en taart! De taart had ik zelf gemaakt, het recept vind je hier. Bak jij ook zelf een taart voor verjaardagen of koop je liever een taart?

Kijk je mee?

Pauline vlog

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat je me weten wat je er van vond? En ik hoor graag hoe jouw week was. Tot de volgende keer!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in