Menu

Vlog #54: Merlijn is jarig!

Ik heb een leuke week achter de rug. De week begon rustig. Ik heb vooral veel achter de laptop gezeten en recepten voor jullie uitgewerkt. Dat soort weken zitten er ook soms tussen en dat is ook wel eens fijn. Wat minder op pad. Maar het hoogtepunt was afgelopen weekend, waar we de verjaardag van Merlijn vierden. Twee jaar is hij geworden en oh, wat gaat de tijd toch snel. We vierden het met cadeau’s en taart! De taart had ik zelf gemaakt, het recept vind je hier. Bak jij ook zelf een taart voor verjaardagen of koop je liever een taart?

Kijk je mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat je me weten wat je er van vond? En ik hoor graag hoe jouw week was. Tot de volgende keer!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

1 reactie

  • Annika
    19 oktober 2019 om 08:07

    Test

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.