Menu

Vlog #52: Is it a boy or a girl?

Yes, de vlog van deze week is zo leuk. Maurits en ik krijgen te horen of er een jongetje of meisje in mijn buik groeit. Het maakt ons allebei niet uit, maar we zijn wel erg nieuwsgierig aangelegd en willen het graag weten. We vertellen in deze vlog wat het geslacht is van ons tweede kindje. Verder gaat het ietsje beter met m’n gezondheid, alhoewel ik nog wel veel last van mijn hoofd heb. Annika en ik hebben deze week een kookdag op de planning staan en dat is toch best wel pittig. Verder gaan we naar een leuk event van Francesca (kookt) en doe ik het rustig aan.

Ben je benieuwd?

Bekijk hier de hele vlog. Bedankt voor het kijken en laat vooral een reactie achter, dat vind ik leuk. Tot volgende week!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

8 reacties

 • Linds Ro
  17 oktober 2019 om 21:53

  Leuk joh nog een zoontje!!! Hier 3 jongens dus ook een ervaren jongens-moeder! Het is toch wel speciaal zo’n mannen-gezin ?. Geniet van je zwangerschap en straks van je jongens!

 • Aagje
  17 oktober 2019 om 21:03

  Super gefeliciteerd!!!

 • Marja Boersma
  17 oktober 2019 om 20:51

  Gefeliciteerd met je zwangerschap en het feit dat je er nog een zoontje en broertje bijkrijgt. Jullie hebben straks een ècht mannenhuishouden. Leuk hoor. Ik wens je een hele fijne zwangerschap en hoop dat het met je hoofd ook wat beter gaat en natuurlijk een voorspoedige bevalling als de tijd daar is. Hartelijke groetjes en tot een volgende keer.

 • Audrey
  17 oktober 2019 om 10:12

  Wat leuk, zo'n mannengezin!

 • Pauline
  15 oktober 2019 om 12:04

  Wat gek. Heb je wel de laatste versie geupload?

 • [email protected]
  15 oktober 2019 om 10:16

  Op de 1 of andere manier kan ik via de app de blogs niet lezen. Ben wel ingelogd....

 • Pauline
  14 oktober 2019 om 13:52

  Wat leuk zeg! Jij ook een fijne zwangerschap. :)

 • Linda
  13 oktober 2019 om 09:41

  Super leuk een zoontje en broertje! Wij wilden ook het geslacht weten. En krijgen nu na 4 meiden (allebei 2 meiden uit een andere relatie) samen een zoontje in december :-) Ik wens je een hele mooie zwangerschap toe!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.