Menu
Thumbnail.jpg

Vlog #52: Is it a boy or a girl?

Yes, de vlog van deze week is zo leuk. Maurits en ik krijgen te horen of er een jongetje of meisje in mijn buik groeit. Het maakt ons allebei niet uit, maar we zijn wel erg nieuwsgierig aangelegd en willen het graag weten. We vertellen in deze vlog wat het geslacht is van ons tweede kindje. Verder gaat het ietsje beter met m’n gezondheid, alhoewel ik nog wel veel last van mijn hoofd heb. Annika en ik hebben deze week een kookdag op de planning staan en dat is toch best wel pittig. Verder gaan we naar een leuk event van Francesca (kookt) en doe ik het rustig aan.

Ben je benieuwd?

Bekijk hier de hele vlog. Bedankt voor het kijken en laat vooral een reactie achter, dat vind ik leuk. Tot volgende week!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan