Menu

Pauline’s week: dat ging niet helemaal goed

Duimen jullie met mij mee dat er een einde komt aan de periode van ziek, zwak en misselijk? Ik heb het eerlijk gezegd wel even gehad daarmee. Ik vind zwanger zijn fantastisch (vooral de tweede helft) maar ik heb het echt zwaar gehad de afgelopen tijd. Ik ben een enorme doorzetter en klaag niet snel, maar dit werd mij toch echt even teveel. Met een eigen bedrijf is dat ook best wel aanpoten. Gelukkig heb ik een fantastisch team dat mij aan alle kanten helpt, maar er zijn dingen die ik toch echt zelf moet doen. En dat ging niet helemaal goed deze week. Maar er was ook positief nieuws, we hadden de geslachtsbepalende echo en ik had een leuk event waar ik samen met Annika en Merlijn naartoe ben geweest. Lees je mee?

Veel in Groningen

Zakelijk vangen we elkaar altijd op wanneer nodig maar ook privé kan ik altijd van Annika (en Chris) op aan. Maurits en ik waren vanwege nare familie omstandigheden veel in Groningen de afgelopen tijd. Merlijn mocht dus een heel weekend bij Lasse slapen. En hij heeft een fantastisch weekend gehad; naar de kinderboerderij, pannenkoeken eten, naar sprookjes wonderland. Zo blij met mijn lieve familie (ook mijn lieve ouders staan altijd voor ons klaar).

Oh yes!

Wisten jullie dat de Dunkin’ donuts ook bij Jumbo te krijgen zijn? Ze zijn superlekker. Ik heb helaas geen Jumbo in mijn buurt, maar mijn zwager uit Groningen had ze gekocht ūüôā

Heel erg bedankt

En vorige week deelde ik natuurlijk het nieuws van mijn zwangerschap. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve en leuke reacties die ik heb gekregen. Zo hartverwarmend. Ik ben zo blij met jullie als lezers! Duizend hartjes voor jullie allemaal.

Shooten

En zoals jullie misschien al op Stories voorbij hebben zien komen, zijn Annika & ik weer lekker aan de slag gegaan met de Philips Airfryer. Binnenkort kun je dus weer heel veel fijne Airfryer recepten verwachten op de blog. En wij zijn niet de enige die graag met de Airfryer werken. Ook chef London Loy van 24Kitchen is Airfryer fan. Hij maakt bijvoorbeeld een heerlijke shakshuka. Ja, in de Airfryer! Dat kan gewoon. Wil je weten hoe? Bekijk dan hier het recept. Hier zie je hoe je heel makkelijk en snel een lekkere shakshuka kan maken in de Airfryer. Heb jij al een Airfryer en wat maak jij het liefst klaar?

 

De shoot ging niet helemaal goed trouwens. Ik ben tot 3 keer toe bijna flauwgevallen (was aldoor net op tijd bij de bank). Dus we zijn wat eerder gestopt. Het is nu extra belangrijk om naar mijn lijf te luisteren.

Lancering eetkalender

Ik ging naar de lancering van de 5e eetkalender van mijn lieve foodvriendin Francesca kookt. Wat een prestatie is dit zeg. Merlijn was ook mee. Ik vond het best spannend om hem mee te nemen naar een persevent, maar Annika was ook mee dus dat ging prima. Hij heeft zich goed vermaakt met het keukentje en de croissants.

In de eetkalender vind je iedere dag van de week (doordeweeks) een nieuw recept. Aan eetinspiratie geen gebrek dus. Nieuw is dat ze nu ook weekendreceptjes deelt zoals dit brunchbrood en een een hele lekkere croissantpudding. Ik was vooral onder de indruk van de Surinaamse broodjes kip. Zo lekker! De eetkalender kan je hier bestellen in Francesca haar webshop.

De lancering was bij Proeflokaal Mimi. Ik drink nu niet veel koffie en thuis drink ik enkel cafe√Įnevrije koffie. Maar af en toe een lekkere cappu vind ik ook heerlijk.

Valk versmarkt

Mimi zit naast de Valk versmarkt. Ik ben hier wel eens eerder geweest. Zo’n fijne plek om boodschappen te doen. We deden uiteraard nog een rondje winkel dus.

Leuke dingen

Deze week had ook hele leuke dingen. Zo hadden we eindelijk de geslachtsbepalende echo. We weten nu wat het wordt. Of het een jongetje of een meisje wordt, kunnen jullie komende woensdag zien in de vlog op Instagram. Dit nieuws moesten we uiteraard vieren met mijn familie (met taart natuurlijk). Maurits en ik kijken er enorm naar uit om ons na deze heftige tijd te richten op de baby. We gaan een nieuwe kamer maken voor Merlijn en we gaan lekker spulletjes kopen voor de baby. Zin in!

Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees mijn disclaimer.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline‚Äôs keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

7 reacties

 • Pauline
  8 oktober 2019 om 13:44

  Dat is inderdaad een flinke uitdaging :)

 • Pauline
  8 oktober 2019 om 13:43

  Dankjewel.

 • Jacqueline de vos van de scheur
  8 oktober 2019 om 10:10

  Lieve Pauline gefeliciteerd met je zwangerschap geniet van alles groetjes Jacqueline

 • Heleanne
  7 oktober 2019 om 13:59

  Sterkte!! Toen ik je berichtje las dat je even ver zwanger bent zei ik direct tegen sebas: Ohhh dat lijkt me zo naar te moeten koken voor je werk als je zwanger bent... bleh. Veel plezier met shoppen voor de baby en hopelijk voel je je snel beter!

 • Pauline
  7 oktober 2019 om 12:09

  Wat leuk. Morgen komt er weer eentje online.

 • Arlette
  7 oktober 2019 om 10:49

  Vooral heel benieuwd naar de airfryer recepten die er aan gaan komen. Het airfryer recept van de Spaanse aardappelschotel met chorizo zijn we in ieder geval al fan!

 • Rena
  7 oktober 2019 om 09:53

  Hopefully this week will be much better! xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.