pauline weuring zwanger

Pauline’s week: dat ging niet helemaal goed

Duimen jullie met mij mee dat er een einde komt aan de periode van ziek, zwak en misselijk? Ik heb het eerlijk gezegd wel even gehad daarmee. Ik vind zwanger zijn fantastisch (vooral de tweede helft) maar ik heb het echt zwaar gehad de afgelopen tijd. Ik ben een enorme doorzetter en klaag niet snel, maar dit werd mij toch echt even teveel. Met een eigen bedrijf is dat ook best wel aanpoten. Gelukkig heb ik een fantastisch team dat mij aan alle kanten helpt, maar er zijn dingen die ik toch echt zelf moet doen. En dat ging niet helemaal goed deze week. Maar er was ook positief nieuws, we hadden de geslachtsbepalende echo en ik had een leuk event waar ik samen met Annika en Merlijn naartoe ben geweest. Lees je mee?

Veel in Groningen

merlijn

Zakelijk vangen we elkaar altijd op wanneer nodig maar ook privé kan ik altijd van Annika (en Chris) op aan. Maurits en ik waren vanwege nare familie omstandigheden veel in Groningen de afgelopen tijd. Merlijn mocht dus een heel weekend bij Lasse slapen. En hij heeft een fantastisch weekend gehad; naar de kinderboerderij, pannenkoeken eten, naar sprookjes wonderland. Zo blij met mijn lieve familie (ook mijn lieve ouders staan altijd voor ons klaar).

Oh yes!

donuts

Wisten jullie dat de Dunkin’ donuts ook bij Jumbo te krijgen zijn? Ze zijn superlekker. Ik heb helaas geen Jumbo in mijn buurt, maar mijn zwager uit Groningen had ze gekocht 🙂

Heel erg bedankt

merlijn

En vorige week deelde ik natuurlijk het nieuws van mijn zwangerschap. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve en leuke reacties die ik heb gekregen. Zo hartverwarmend. Ik ben zo blij met jullie als lezers! Duizend hartjes voor jullie allemaal.

annika Weuring

De shoot ging niet helemaal goed trouwens. Ik ben tot 3 keer toe bijna flauwgevallen (was aldoor net op tijd bij de bank). Dus we zijn wat eerder gestopt. Het is nu extra belangrijk om naar mijn lijf te luisteren.

Lancering eetkalender

francesa kookt

Ik ging naar de lancering van de 5e eetkalender van mijn lieve foodvriendin Francesca kookt. Wat een prestatie is dit zeg. Merlijn was ook mee. Ik vond het best spannend om hem mee te nemen naar een persevent, maar Annika was ook mee dus dat ging prima. Hij heeft zich goed vermaakt met het keukentje en de croissants.

ontbijt

In de eetkalender vind je iedere dag van de week (doordeweeks) een nieuw recept. Aan eetinspiratie geen gebrek dus. Nieuw is dat ze nu ook weekendreceptjes deelt zoals dit brunchbrood en een een hele lekkere croissantpudding. Ik was vooral onder de indruk van de Surinaamse broodjes kip. Zo lekker! De eetkalender kan je bestellen in Francesca haar webshop.

koffie

De lancering was bij Proeflokaal Mimi. Ik drink nu niet veel koffie en thuis drink ik enkel cafeïnevrije koffie. Maar af en toe een lekkere cappu vind ik ook heerlijk.

Valk versmarkt

valk versmarkt

Mimi zit naast de Valk versmarkt. Ik ben hier wel eens eerder geweest. Zo’n fijne plek om boodschappen te doen. We deden uiteraard nog een rondje winkel dus.

pauline weuring zwanger

Leuke dingen

Deze week had ook hele leuke dingen. Zo hadden we eindelijk de geslachtsbepalende echo. We weten nu wat het wordt. Of het een jongetje of een meisje wordt, kunnen jullie komende woensdag zien in de vlog op Instagram. Dit nieuws moesten we uiteraard vieren met mijn familie (met taart natuurlijk). Maurits en ik kijken er enorm naar uit om ons na deze heftige tijd te richten op de baby. We gaan een nieuwe kamer maken voor Merlijn en we gaan lekker spulletjes kopen voor de baby. Zin in!

Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in