pauline en annika

Nieuw! Word member en profiteer van leuke aanbiedingen, winacties en meer.

Yes, we hebben iets leuks voor jullie! Achter de schermen hebben we hier al maanden aan gewerkt en nu kunnen we het eindelijk met jullie delen. De memberomgeving is uitgebreid en nog leuker geworden, joehoe! Als member van Uit Pauline’s Keuken kun je al langere tijd je favoriete recepten opslaan en weekmenu’s samenstellen. Maar daar komen nu hele leuke functies bij. Zo kun je persoonlijke lijsten met recepten samenstellen en deze delen. Ook komt er een gedeelte met speciale aanbiedingen alleen voor members. We vertellen je er alles over, lees dus snel verder.

Lijsten aanmaken met favoriete recepten + zoekfunctie

Als member kun je nog steeds je favoriete recepten opslaan en weekmenu’s maken. Dit doe je door op het hartje te klikken bij een recept en vervolgens het recept toe te voegen aan je weekmenu. Deze functie hebben we uitgebreid. Je kunt nu zelf lijsten met recepten aanmaken. Denk aan een lijst met kerstrecepten, een lijst met snelle recepten of een lijst met verjaardagsrecepten. Je kunt eindeloos lijsten maken en deze zelf een naam geven. Leuk he? Deze lijsten kun je ook delen via whatsapp, mail en social media kanalen. Handig voor als je samen een feestje organiseert of als je het leuk vindt om anderen te inspireren. En dat zoeken wordt je nog makkelijker gemaakt, want er is een zoekfunctie toegevoegd. Zo kun je makkelijker zoeken binnen je favoriete recepten en hoef je niet meer eindeloos te scrollen.

Het weekmenu heeft een andere jasje gekregen en ook deze kun je nu delen via social media, mail of whatsapp.

Om je favorieten en weekmenu in te kunnen zien klik je vanaf nu rechtsbovenin het scherm op je naam.

Zoekfunctie favorieten

Persoonlijke aanbiedingen!

En dan nu het allerleukste. Als member kun je nu gebruik maken van persoonlijke aanbiedingen. Van leuke kortingen, cashbacks en winacties tot aan gratis goodies, downloads, exclusieve recepten en meer. Wij vinden het superleuk om jullie iets extra’s te bieden, naast de lekkere recepten en leuke artikelen die we dagelijks delen. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen en naar je Persoonlijke aanbiedingen pagina te gaan. Daar staan alle acties van de maand. Iedere maand zal een deel van de acties vernieuwen, zodat er altijd wat leuks voor je bij zit.

SNEAKPEEK
Hierbij een sneakpeak van de acties van deze maand. Als welkomstcadeau kun je gratis ons kookboek Feel Good Food gratis downloaden (E-book). Je krijgt een lekkere korting op alle producten van Bites we Love. Er is een kortingscode op de fijne en gezonde groentesapjes van Frecious. Je kunt een Philips Airfryer XXL winnen, je krijgt korting op een leuk en lekker cadeaupakket van Anne & Max en er staat een exclusief taartrecept online, om de start van de vernieuwde memberomgeving te vieren. En, en, en, word je al enthousiast?

De acties hebben een beperkte looptijd, dus kijk altijd even tot wanneer de actie geldig is, zodat je het niet misloopt.

Members Only!

Het bewaren van favorieten, maken van weekmenu’s en profiteren van aanbiedingen is alleen toegankelijk voor members van Uit Pauline’s Keuken.

Hoe word ik member? 
Maak hier een account aan (gratis). Vul je persoonlijke gegevens in en kies een inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen en gebruik maken van de member omgeving. Je kunt ook aangeven of je een bepaald dieet volgt en welk type recepten je interesse hebben. Je kunt altijd je account weer gemakkelijk verwijderen, indien je geen account meer wilt hebben. Lees ook even onze privacyverklaring om te weten hoe wij om gaan met jouw gegevens.

Registreer je hier en word lid van de Uit Pauline’s Keuken familie. Al 60.000 members gingen je voor! 

Als je geen account hebt, kun je dus geen gebruik maken van de speciale acties en aanbiedingen.

recept carrot cake met honingnoten

Up to date blijven?

Nieuwsbrief
Wil je up to date blijven van nieuwe acties, aanbiedingen en andere leuke nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze speciale members nieuwsbrief. Hierin zullen we nieuwe acties aankondigen, zodat je als member altijd op de hoogte blijft van de komende aanbiedingen. In de nieuwsbrief vind je verder leuke tips en weetjes, nieuwtjes en meer. Je kunt je ten alle tijden weer afmelden.

Social media
Ook op social media houden we je op de hoogte van nieuwe memberacties en aanbiedingen. Volg ons op Instagram en Facebook om niets te missen.

Log regelmatig in
En het is natuurlijk handig om regelmatig even in te loggen op de site en de lopende acties te bekijken.

Op deze manier mis je geen enkele actie en kun je lekker aan de slag met je favoriete recepten en het samenstellen van je weekmenu.

Wij zijn benieuwd!

We zijn benieuwd naar wat jullie van de vernieuwde memberomgeving vinden. Heb je leuke ideeën voor acties? Laat het ons vooral weten in de comments, dan gaan we er misschien wel mee aan de slag. Op de memberpagina vind je een FAQ waar de meeste vragen beantwoord worden. Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan in de comments onder dit artikel. Veel plezier met de nieuwe memberomgeving en laat het ons weten wat je er van vindt!

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in