merlijn viggo

Pauline’s week: Even wennen

Ik vind het best even wennen. Wennen dat de zomer voorbij is en dan bedoel ik niet het mooie weer, want dat kan zomaar nog komen. Nee meer wennen dat de drukte weer toeneemt. Maurits is weer vol aan de bak en vaak om half 7 thuis, ik heb het zelf een stuk drukker en Merlijn gaat 3 dagen naar de crèche. En vooral dat laatste vind ik best wel lastig. Merlijn zit nu op de grote groep (van 2 tot 4) en dit betekent iedere morgen een huilend jongetje. Het maakt het voor mij extra lastig omdat hij onlangs zijn beentje gebroken heeft en ik daardoor toch een stuk beschermender over hem ben geworden. Was ik al, maar nu nog meer. Uiteindelijk weet ik dat het echt wel goedkomt, maar mijn kleine jongetje wordt groot en dat vind ik best even lastig. In deze week dus veel foto’s van Merlijn, want dat is wat ik het meeste deed, veel knuffelen met mijn kleine tovenaar.

annika en pauline

Voordat Annika op vakantie ging hadden we nog een kookdag! Of meer een shootdag. We maakten foto’s voor een nieuw kerstproject en een aantal foto’s voor samenwerkingen.

dutch food week

En na deze dag werd ik ’s avonds nog een keer op de foto gezet, maar deze keer met mijn hele gezin. Van 5 tot 16 oktober is het Dutch Food Week. Deze week staat in het teken van “wat eten we?”. In het kader daarvan werden wij met ons avondeten op de foto gezet door de fotograaf des vaderlands Jan Dirk van der Burg. Leuke uitdaging wel. Halverwege was Merlijn er klaar mee en gooide hij zijn bord over tafel. Stiekem hoop ik dat die foto gekozen wordt. Deze foto is te zien in deze week op een expositie, maar ik zal hem t.z.t. ook delen met jullie.

En na een wenweek was het afscheid van de babygroep dan echt daar. Ik knutselde een traktatie in elkaar. Wat vind ik dit soort dingen toch leuk om te doen. Het is een pakje rozijntjes met daarop een vijvertje van karton en een mini badeendje. Simpel maar leuk!

ijsje luciano

Ik moest bloedprikken en dat is mijn worst nightmare. Ik val namelijk heel vaak flauw. Maar het ging goed. Dus ik beloonde mijzelf met een ijsje van Luciano. Yum.

frappe

Annika genoot in de tussentijd van een heerlijke vakantie op Skiathos. Iedere dag een frappé aan zee. Jaloersmakend wel.

merlijn viggo

Wij gingen ook naar het strand. Voor het eerst dit seizoen lagen we op een bedje en meteen hadden we spijt dat we dit niet vaker hadden gedaan. Meestal gaan we wat eten en drinken bij een strandtent, maar dit was zo relaxt. Merlijn speelde lekker met zand en vond zwemmen in zee echt fantastisch.

merlijn viggo

Knuffelen met mijn jongetje, ik kan er geen genoeg van krijgen. Merlijn zelf kreeg geen genoeg van de pretzels. Ook al waren ze op den duur met zand bedekt..

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in