Menu
ACS_0702.jpg

Vlog #51: Ik ben er weer!

Yes, ik ben er weer. Na een heerlijke, relaxte zomer. In de zomer heb ik even pauze genomen van het vloggen en dat is me goed bevallen. Even niks moeten, even wat minder online zijn en lekker quality time doorbrengen met familie en vrienden. Ik vond het fijn! Ik ben deze zomer vaak bij het strand geweest, mijn favo plek! En ik heb natuurlijk leuke dingen gedaan met Maurits en Merlijn. Was jouw zomer ook leuk? En probeer je dan ook minder online te zijn?

Maar, ik ben weer terug! En ik ben weer begonnen met vloggen. Eerlijk gezegd vind ik de vlog van deze week zelf een beetje saai, want ik zat stiekem toch nog half in de vakantiemodus. Dus ik heb niet heel veel spannende dingen gedaan. Maar ik heb wel wat leuke dingen om te delen. Zo hebben we een nieuwe bakmix gelanceerd, Yes! En ik vertel hoe het nu gaat met Merlijn zijn beentje, nadat deze gebroken is.

Kijk je mee?

Je kunt via deze link de vlog bekijken. Bedankt voor het kijken en laat me vooral weten hoe jouw zomer was! Dat vind ik leuk šŸ™‚

 

Word gratis MEMBER van Uit Paulineā€™s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan