Menu

7 x de lekkerste taartrecepten

Vandaag deel ik 7 lekkere taartrecepten met jullie. Ik ben dol op taart. Cheesecake is mijn persoonlijke favoriet, maar een klassieke appeltaart, een schuimtaart of een kwarktaart gaan er ook wel in hoor. Ik vind taarten bakken heel leuk, maar eigenlijk doe ik het te weinig. Gelukkig heb ik dit najaar weer heel veel redenen om een van deze taartrecepten te maken. Ik ben jarig, Lasse wordt 2 (OMG!), Sinterklaas, Kerst en ga zo maar door. Ja,het najaar is primetime bij ons qua verjaardagen en feestjes. En dat vind ik alleen maar leuk. Sterker nog, ik ben nu al bezig met de verjaardag van Lasse, wat pas eind november is. Haha.

Alles vieren!

Ik vind dat je stil moet staan bij leuke momenten, hoe klein of groot ze ook zijn. Leuke dingen moet je vieren in het leven. Soms sta je er niet bij stil door de waan van de dag, maar het is zo belangrijk om af en toe het leven te vieren. En dat doe ik het liefst met taart, jij ook? Dus wij eten taart als er iemand jarig is, maar ook als je promotie maakt op je werk, een examen goed hebt gemaakt, een zakelijk succes hebt behaald en zo kan ik nog tal van momenten noemen waarbij ik het geoorloofd vindt om een taartje te eten. Ik ben wel benieuwd hoe jij dit doet. Sta jij vaak stil bij mooie momenten in je leven en vier je deze dan ook? En welke van deze 7 taartrecepten wil jij als eerste maken?

1. Hazelnootschuimtaart

Klik hier voor het recept.

2. Amerikaanse appeltaart

Klik hier voor het recept.

3. Kersentaart

Klik hier voor het recept.

4. Kokostaart met roomkaas vulling

Klik hier voor het recept.

5. Blauwe bessen kwarkcake met munt

Klik hier voor het recept.

6. Twix cheesecake met Oreo bodem

Klik hier voor het recept.

7. Chocolademousse taart

Klik hier voor het recept.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.