Menu

Pauline’s week: nieuw teamlid

De laatste zomerweek is ingegaan en oh wat is dat snel gegaan. Veel te snel. Na deze week gaat Merlijn weer gewoon 3 dagen naar de crèche (en naar de grote groep), ga ik weer gewoon 4 dagen werken, ga ik weer vloggen en gaan we ook iedere dag nieuwe content delen. Voor mijn gevoel ben ik nog lang niet klaar met de zomer, dus ik probeer die vibe nog even lekker vast te houden. In Pauline’s week neem ik je mee naar mijn favo plekje (hier ben ik op mijn gelukkigst), vertel ik hoe het nu met Merlijn gaat en stel ik ons nieuwste teamlid aan je voor. Kijk je mee?

ijsje van garrone

Maurits was een middagje vrij en Annika en ik ook, dus gingen we spontaan even de stad in. Lekker lunchen, wat winkels bekijken en een ijsje halen bij Garrone. Mijn favo smaken zijn altijd iets met yoghurt en iets koffie achtigs. Yum.

pauline en annika

Even lunchen bij Meneer Frans met mijn favoriete tosti met brie. Die is zo lekker en je kan daar zo leuk zitten.

hudson's bay haarlem

Vanaf het terras van Hudson’s Bay heb je dit uitzicht over Haarlem. Ik blijf deze stad geweldig vinden.

pauline

Maurits (zie je hem in het water?) ging even surfen en ik ging mee om uit te waaien. Ik houd zo van het strand. Ik word er helemaal ontspannen van. Het is echt mijn favoriete plekje op aarde. Ik kom graag bij Rapa Nui (beetje een surfspot) en bij Tijn Akersloot.

pauline en annika

Er werd ook heus wel wat gedaan. Samen met ons nieuwste teamlid Celeste hadden we een brainstorm. Celeste is nu al een tijdje aan boord en we zijn superblij met haar. Ze helpt ons met social media, het bedenken van creatieve content en bij onze projecten. Zo fijn een frisse blik erbij, deze dame bruist van de ideeën.

tosti vooges

Bij Vooges at ik een tosti. Ik had zin in iets simpels. Annika had Italiaanse shakshuka en Celeste een broodje caprese. Leuk plekje om te werken ook.

pannenkoek

Met Merlijn gingen we naar de kinderboerderij en naar de speeltuin. Daarna nog even een pannenkoekje eten bij Onder de Platanen. Zo’n leuk plekje daar! Merlijn is ook dol op pannenkoeken.

merlijn

En toen mocht het gips eraf. Na 3 weken was de breuk voldoende geheeld. Hij begon op het laatst te lopen op zijn gips, maar toen het gips er af was, vond hij dat toch wel spannend. Hij zei ook nog de hele tijd au, dus ik heb me eerst best wel zorgen gemaakt of het wel goed zou komen. Maar uiteindelijk is hij weer gaan staan en van daaruit ook weer gaan lopen. Ik ben zo trots op dit kleine jongetje. Uiteraard kreeg hij rozijntjes omdat hij zo flink was geweest.

tijn akersloot

En omdat te vieren reden we naar Tijn voor een vroege lunch. Onze dagen beginnen tegenwoordig rond 6 uur (ik kan daar niet aan wennen) dus lunchen we meestal ook al rond half 12 haha.

pauline

Ik zei toch dat het strand mijn happy place is?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

4 reacties

 • Pauline
  11 september 2019 om 20:15

  Dankjewel :)

 • Vivian
  9 september 2019 om 13:46

  ooh, gelukkig is het gips eraf en gaat het goed met Merlijn! had zo'n medelijden met jullie, zo'n klein mannetje met gips :-(. Groetjes!

 • Pauline
  28 augustus 2019 om 09:51

  Dankjewel!

 • Anne
  26 augustus 2019 om 10:58

  Wat fijn voor Merlijn en voor jullie dat het gips eraf is! Knapperd is Merlijn!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.